imorgon ...

imorgon är sista eftermiddagen för mig på en vecka på jobbet har tagit ledigt nästa vecka....heeeeeeeeeelt underbart.......

krampåeralla../pyyret
skriver imorrn igen
puss

samma gamla måndag...

image56     så här känner jag mej idag och alla andra måndagar me.......skulle kunna sova i vilken position som helst.
Ni förstår att jobba 07,00-19,15 ÄR inte kul, bara tröttsamt, iaf. eftersom jag är själv efter halv-fem. Och det är ALDRIG en måndag som vi är färdiga tills dess... kan ni fööörståååååå det?

jobbit jobbit jobbit....

zzzzzzuzza godiz alla läzare
nu ska jag zofta och bara tare lugnt....

kramizar å puzzar ..../ pyyzzzzzzen(pyyret)

mors dag....

image53  denna härliga gosiga tröja fick jag av "gubben" min på mors dag. Visst vart den fiiin?
Hade inte väntat mej något alls, för det brukar vara så att om inte ALLA har glömt bort det så brukar det bara vara emelie som kommer ihåg mors dag. Men man får aldrig sluta att förvånas! Han var nog imponerad själv tror jag att han verkligen kom ihåg det (tror kanske att någon har påmint honom =) ) Men jag blev jätteglad för tröjan, han vet ju att jag är ganska frusen av mej för det mesta så den kommer att användas flitigt kan jag lova.
Annars har det varit lugnt på paket och blomfronten idag. Emelie undra va jag ville ha för någe för hon ska till Köpenhamn den sista maj och då tänkte hon köpa något till mej där istället, men jag kan inte komma på något bra som hon både kan hitta där och som inte kostar skjortan ! Är det någon som har några tips?

Markus har inte kommit ihåg mors dag (är jag förvånad?) men jag är faktiskt nöjd så länge jag får en kram och klapp på kinden av honom fortfarande, det hör ju inte till vanligheterna i den åldern kanske så jag blir glad ändå.

Själv har jag väl gjort dom vanliga sysslorna i hemmet idag. Lagade köttfärslimpa på älgfärs, gjorde potatis och brunsås till det mums fillibabba!!
Samtidigt som den var i ugnen passade jag på att baka två stycken rulltårtsbottnar eller va man ska kalla det. Jag ville ha något godare än köpta tårtbottnar till min jordgubbstårta, så jag gjorde såna och hade som bottnar i stället och det blev inte fy skam det heller tro´t eller ej !!

Riktigs somrig jordgubbstårta blev det, har inte tagit kort på den jag gjorde men här kommer det en tårta iaf. image54  visst är det gott med jordgubbar i alladess former?!

mmmmmmmm somrigt sött och smaskens!

Just nu sitter jag här ensam som vanligt annars. Emelie och Emil stack till gislaved (hoppas ni fick tårta där med *elakt hehe*) . Markus och "gubben" stack iväg på sitt håll, tror dom åkte en sväng till stugan.
så just nu saknar jag lite sällskap, även om jag gillar att vara för mig själv ibland så kan det bli lite FÖR tyst i huset emellanåt!
Jag saknar ett visst sällskap ibland, och ett annat sällskap en annan gång, om ni förstår hur jag menar?
Jag har en del kompisar (hoppas att ni fortfarande räknar mej som det?) som jag inte har sett på ganska länge som jag kan sakna hur mycket som helst ibland.
Vissa av dom har jag haft så himla bra kontakt med och har kunnat prata om precis allt möjligt med, då känns det så tomt när man inte har dom i närheten eller när man inte kan ringa dom eller träffas. usch och fy !

Sen har jag en gammal jobbarkompis som har flyttat tillbaka till Bosnien, henne saknar jag SUPER-DUPERMYCKE... vi hade såååååååå roligt tillsammans ojojoj!!
Men hon kommer och hälsar på i augusti, så jag hoppas att hon hinner besöka mej då. Jag har semester då så jag är ju ledig iaf. och förhoppningsvis har jag tid, får ta mej tid annars så är det bara...
här kommer ett kort på henne och hennes barn och syster =)  image55  hennes barn har säkert vuxit jättemycket sen dess har inte sett dom på typ två år...barnen alltså.. hoppas dom har det bra, och det vet jag förresten att dom har juuuuuu...=)

Jag hade tänkt att försöka spara ihop lite pengar så jag kan åka och hälsa på dom någon gång....hade varit skoj!

Nu ska jag inte babbla mer om alla som jag saknar... ni vet vilka ni är och vad ni betyder för mej...mmmmmmm just det!  ;o)

Suss behöver jag inte ens prata om idag för du vet vad du betyder för mej och hur kul vi kan ha det....hoppas att du förstår det........*smile*

Jag och min kära syster har varit och satt blommor på minneslunden idag me, för där ligger bägge våra föräldrar, och som sagt var så är det ju mors dag idag, så vi köpte lite liljor och gick och satte där för dom blommorna gillade min mamma.Sen har jag inte gjort så mycket mera den här dagen.... tvättat lite och diskat typ som man alltid gör!

Inge speciellt händelserikt liv en söndag kanske...hehe!
jag hoppas att ni har haft en trevlig helg alla?
Ha det godis och sköt om er.... och krama varandra så ofta det går...!
/ pyyret

humöret upp och fötterna ner...

så känns det idag fast jag har jobbat, men som sagt var så har jag ju då jobbat med dom bästa som jobbar så som jag tycker att man ska nämligen samarbeta!
wonderful ....

men lite ont i tassarna har jag allt efter en heldag i kassan... jag har både suttit och stått men man blir trött på ett annat vis av att vara stilla än när man går hela tiden...så sant som det är sagt!

jag har hunnit med mycket ändå idag...tills nu har jag ju då jobbat till cirka halv-sex, sen hem med matkassarna och börjar steka färs till tacos som vi ska ha senare ikväll, och grönsaker hackade och såser gjorda. Sen dansa jag ett varv med dammsugaren, och dammade där det behövdes mest... lagt in disk i maskinen och diskat det som  inte ska vara med där...och dessutom har jag hör och häpna hunnit FIKA ... men det blev "bara" en kopp kaffe och en muffins...

och så har jag hunnit varit ute med bägge hårbollarna fick hjälp av söstra mi då, och gett dom mat har jag också gjort....

så då kommer jag till en väldigt viktig fråga VAD HAR NI GJORT IDAG?
skulle jag gärna vilja veta =)

nu ska jag sätta mej ner o vila i fem minuter sen kommer det folk hit som gubben bjudit...

men vi hörs med säkerhet imorgon alla som vill ...

diskpuss och dammkram / pyyret

idag är en dag som ingen annan...

Visst är det så att den ena dagen inte är den andra lik, och tur är väl säger jag bara. Jag behöver väl inte kommentera den meningen mer ingående jag tror att alla fattar vad jag menar när jag säger att det är tur det...!?

Alla har vi väl våra dåliga dagar och absolut våra bra dagar...idag känns det som om det skulle bli en mittemellan-dag för mig. Börjar jobba vid tolv (för att jag är så snäll och inte säger nej, men det var ju rätt person som fråga denna gången) i stället för ett, och sen är kvällen inte slut förrän vid halv-åttasnåret.

Imorgon jobbar jag också extra men det gör jag så gärna så eftersom jag trivs med den personal som jobbar lördan med mej, det går som smort då, helt underbart !

Nu måste jag göra lite soppa till gubben min, så han får något att äta till middag..

ha det gott alla som poppar in här på min sida...
vi hörs kanske senare eller imorgon-kväll.....

sköt om er / pyyret

strålande tider härliga tider...NOT !

Hur orkar man gå till jobbet varje dag och tycka att det är ROLIGT ? Jag GJORDE faktiskt det för inte så länge sen, men nu har jag tappat gnistan totalt. Allt verkar bara rasa samman runt omkrin mej, och jag tycker att det är helt galet att nästan allt jobb som jag skulle gjort igår när jag var sjuk, det var kvarlämnat till mej idag =/ ...ska det va så på ett arbete? Hur har ni andra det på era jobb?

Jag tycker särskilt  när man jobbar som jag med färskvaror, så borde väl dom komma in i hyllorna så fort som möjligt eller? Det är som om tiden har stått stilla när man kommer tillbaka. MEN jag ska inte säga att dom inte gör något när jag är borta för det vet jag ju att dom gör, men jag tycker att det är konstigt att den som hoppar in i mitt ställe (spelar ingen roll vem det är) borde inte den här människan hinna med UNGEFÄR lika mycket som jag gör?
Jag tycker att det är lite spooky... men det är väl så att vi prioriterar olika saker kanske, men jag är TRÖTT på det nu!

Jag har ringt till ett ställe idag och sagt att dom kan ha mig i tankarna när dom får in ett nytt jobb eller behöver mer personal. Det är väl alltid en början iaf. Nästa år så (om jag är kvar på mitt nuvarande jobb) har jag varit där i TJUGOFEM år, kan ni tänka er det? Hon är ju inte klok tänker många ser jag, men det kanske FAKTISKT är så att jag har TRIVTS så med mitt jobb att jag varken har behövt eller KÄNT något behov av att byta. Men just nu känns det som om jag skulle kunna ta vilket jobb som helst för att slippa knega där jag gör!

Ni har ju hört det förr, jag vet! Men det tar tid att få tummen ur och göra slag i saken, jag kommer att sakna alla kunder så enormt mycket så det är inte sant om jag nu byter jobb och hittar något annat...
Sara!! du kan väl lägga ett gott ord för mej på posten kanske *ler*... har ju inge körkort än men sortera och dela ut paket kanske jag skulle kunna klara av eller va troru? *fniss*

Samtidig känner man sig så trygg i sitt arbet, man vet hur man har det men man vet inte hur man får det om man byter!

Men näääää nu ska jag inte deppa ihop totalt....jag tror jag ska gå och sätta mig i bastun och rensa ur all skit som finns både utanpå och inuti kroppen...=)

Någonstans därinne så vet jag att jag älskar livet ....
vid vissa tider iaf. och vissa stunder glömmer man aldrig....dom sitter som en rosenrot i hjärtat, image52 och dom kommer alltid att finnas där på en speciell plats!
by by alla flitiga läsare vi kanske ses här imorgon? kramisar på er/pyyret

suss du får inte svimma nu...

image39  JAG HAR BAKAT IGEN !! =)

Chokladmuffins IGEN ! Men jag vet inte om det blir några över till dig denna gången *smile*, men jag skickar isf. ett sms  till dig. Jag bakade för att vi ska ha vår veckofika idag och då dissar vi berndts denna veckan och kör en egen variant där var och en tar med sej en sorts kaka eller bulle själva.... och vad ska jag då ta med mej om inte mina kladd-chokladmuffinsar.... men jag lovar suss att du ska få en SATS till *rodnar* .... med chokladsmak (fnissar lite för mig själv) ... du fick ju inte smaka sist sa du...*asg*

nej nu ska jag inte va sån ...

Tänkte du och jag skulle ta vår shoppingtur till systemet någon dag nu..har fått tips på bloggen om ett par cider som ska vara supergoda... Det är Grevens björnbär och Bacardi breezer tropical...ska vi våga testa dom tycker du?
Nu har jag ju snart skaffat legitimation så jag kan visa på systemet också....hahahaha!!!
Du vet ju hur orolig jag har varit för det innan...då du har fått "köpa ut" åt mig....för visst ser vi så unga ut så vi måste ha leget i högsta hugg när vi ska köpa "pit och vin"

Tycker du ska ha en seans me dina sektvänner och samlas vid datorn när ni är hos dig så ni kan läsa min blogg tillsammans.... Jag kan ju få hur roliga kommentarer som helst då eftersom jag nu vet att ni har internationell kVINnodag varje torsdag på era sektmöten... mycket SMACK och liten verkstad skulle jag kanske vilja säga me... mat och vin men inge handarbete... såvida ni inte har karlar där då kanske det blir MYCKET HANDarbeten *garvar högt*

nu ska jag iaf. inte skriva mer  för tillfället här
muffinskram och sockerkakspuss / pyyret

sorry sara...

ledsen att de inte har blivit så mycket skrivande ....men i måndags hade jag min sju till sju-dag...och igår vart det fullt ös hela dan...tvättade så gott som hela dagen, sen vart jag ute med suss och shoppade IGEN (ja jag vet) !!
och inatt har jag mått pyton så både min kvällsmat och min frukost åkte på en så kallad återvinningsresa....
not nice at all......därför har jag varit hemma idag, vågade inte ta risken att göra några otrevliga utsläpp på jobbet dårå.... =/

men ska se om jag inte orkar ta tag i ett inlägg ikväll....
just nu har jag vräkt i mig två kanelbullar för det var det enda jag hade "färdigt" att äta....och så lite svartvinbärsdricka till det...hoppas att det inte var någon recycling på dom produkterna !
än så länge ligger dom som bomull i magen... men det känns lite strange i resten av kroppen... vet inte va som är på gång eller har varit på gång ?!

jag har bara legat och flummat i soffan hela dagen, elvis har legat jämte och hållt jämn takt i snarkningarna...hehe!

jag som hade tänkt att sätta dit "chefen" idag då sara... du vet va jag menar!
får ta det imorgon då...hoppas du får det bra på posten iaf. och det vet jag ju att du får...
och framför allt så måste du komma in och säga hej då innan du åker....

glöm inte packa ner winnerbäck och hellström...

kram pårej sara och alla andra som har tagit sig hit idag
nu ska jag ta min fjärde alvedon och sen blire soffa igen...
byby vi hörs igen / pyyretimage51

bak som bak....

image49      mjuk pepparkaka blev det idag och sen gjorde jag
image50   syltkakor......... räcker det tycker ni?

så nu har jag fikat gott .......ariel fick smaka en liten smula också hehe.... kan inte låta bli när hon sitter med sina pepparkaksögon och tittar så snällt

Ha det gott vi kanske hörs imorgon som sagt var.....

en nybakad kram till alla som behöver det....

/ pyyret

stora fejar-dagen...

Idag har jag varit mer flitig än någonsin...har dammat, dammsugitimage46(visst vill man ha en självgående dammsugare), torkat golven, tvättat image47och hängt ut tvätt ....lagat mat och ska eventuellt baka något gott senare.... idag kommer ju grabbarna ,eller ska man skriva gubbarna , hem från mässan i jönköping... Det verkar ha gått bra va jag kan förstå ... min gubbe (som ser ut så här) image48  vart där uppe med svenska grythundsklubben för att visa hur våra hundar jagar i gryt och hur man tränar dom ...

Vädret har dom väl inte haft med sig direkt men det har visst varit mycket folk ändå...och det är ju alltid roligt..
Här har det ju varit ganska kallt oxå fast solen visar sig emellanåt... och då blir de varmt med en gång...så SOLEN !! varför stannar du inte ett tag??

Nu ska jag se om jag inte kan få tummen ur och baka en sockerkaka iaf.
En god fika kan jag väl vara värd nu när jag har varit så duktig och städat och allt...

vi hörs här en annan dag....kanske imorgon rent av??!! =)
men ni vet ju att jag har min 07,00 - 19,15 dag imorgon så förvänta er inga sensationer ....

hare godis alla .... kram/pyyret

allvarligt pyy...

image41 Kan jag verkligen se så här allvarlig ut??

Herregud varför äre ingen som har sagt någe!! =)

Det här är då resultatet från Tinas kalas och taget av proffsfotografen Alex.... ÄR hon inte duktig så säg??
Ja man kan ju tyvärr inte ändra sitt utseende om man inte har den värsta photo shop som går att uppbringa och jag tror inte att det hade gjort någon skillnad på mitt utseende ändårå...hehe... dä går nog tyvärr inte göra något åt det, men jag är jag och ingen annan...så sant som det är sagt....
Ibland skulle man vilja vara någon annan det är helt klart, men accepterar man inte att man är som man är och ser ut som man gör så kan man väl kanske hälsa hem en vacker dag. Jag kan för det meste tycka om mig själv och min kropp, men vissa dagar äre såååååååå kört att man vill varken se sig i spegeln eller se något på tv eller i tidningarna för varenda jäkel som man ser där ser ut att vara femioelva gånge snyggare än en själv.......

så det så ......... det bara är så och så känner väl kanske dom flesta, fast dom inte vågar erkänna det... Och gammal ser man ut att vara också det är ju inte så bra ......*smile*

Men jag ställer gärna upp fler gånger alex för jag tycker att det är skitkul att ha någon i släkten som kan fota så bra som du gör...... och du kanske till och med kan retuschera (stavas de så?) det till det bättre =))

Jag tycker det är kul att ha såna foton också.... väldigt personliga blirom iaf.

Du får komma hit och ta foton näru vill .....super duper kul äre tycker jag...

Hos tina fick vi god fika och gott kaffe och många blöta pussar av nemo....image42 visst är han gullig ....

fick även lite baja päron och det var mumma det.
så tina här ser jag hur man såg ut när man insåg att man inte blir yngre med åren utan snarare tvärtom...jag menar då inte utseendemässigt för din del utan mer allvaret...hehe så här ser man ut dårå.......image43 och så här glad är mamsen att hennes dotter har blivit stor och snusförnuftig..........eller vare inte så eva??

här kommer mamma eva iaf.image44 och för att inte ni ska undra om alex KAN ta kort eller inte så lägger jag in ett till här på både födelsedagsbarnet och modern........
visst är dom gulliga tillsammans och fotot är superbt.......go alex go alex go alex.......

image45

nu ska jag inte lägga in mera foton men som ni ser så blev dom snyggare och snyggare (människorna menar jag då) ju längre ner i inlägget man tittar hehe......

nu ska jag bara tala om att jag även har varit på klubbtävlingar idag i styrkelyft. Min dotter och hennes pojkvän tävlade så självklart måste jag dit och titta och det gick bra för bägge. Inga pers för emelie, men eftersom det var första gången som emil tävlade så gick det skitbra för honom....fortsätt så ... då är du snart me dom "stora" grabbarna hehe....har inga bilder därifrån än men kommer nog senare....

nu ska jag bara ner i duschen och sen tv-stirrande tills ögonen faller ihop....
men TINA !! TACK FÖR ETT TREVLIGT KALAS OCH GOD FIKA OCH UNDERHÅLLNING...men den skriver jag om imorgon tror jag...jag kan ju ge er en liten vink om vad dom sysslade med hela tiden på kalaset....jag säger bara WII...........

mys på sängen och pill i naveln...sussa gott allesammans / pyyret

nostalgi igen...

image40 Alltså det här var vad jag lyssnade på i "min ungdom"......och gör det fortfarande....Noice - Gyllene tider - Lundell - lite Devo - Mike Oldfield ........ ja ni ser ju själva hur blandad min musiksmak ÄR...... Nu fäller jag ABSOLUT in Winnerbäck och Hällström......mmmmmmmumma.....och även så lyssnas det på Cornelis - Fred Åkerström - Greenday - 3 doors down - counting crows - Steve Miller band - och sist men inte minst så lyssnar jag även på Ravel

Men tillbaka till Noice-tiden...... DÅ tyckte man väl nästan att dom var värsta "punk-bandet" men nu äre ju som vilken popgrupp som helst nästan fast ändå inte...googla man dom så ståre typ åttiotals popband, men jag vet inte om jag håller med riktigt därå.....Jag tycker fortfarande att deras låtar är grymt bra och texterna är inte som någon annans...... Det var dåtidens ungdomars leverne och liv.

Jag älskar verkligen musik, men tyvärr blir det inte så mycket lyssnat påre som jag skulle vilja. Eftersom vi INTE har någon radio på i butiken (synd synd tycker jag) och sen när man kommer hem så äre mycket som ska göras och man är trött och det är ju inte ALLA i vår familj som tycker om min musik, det beror helt och hållet vad jag lyssnar på......är det Lundell så äre i stort sett bara jag (ev. emelie lite) som lyssnar och NJUTER verkligen av hans texter (JA jag kan höra vad han sjunger!!) och hans musik........Outstanding finns ingen som han.....winnerbäck ligger väl på en god andra plats delat med Hällström dårå....det är sån utstrålning så det går inte att förklara ..... det bara är så........ Jag får då inte glömma min kvinnliga favvis i musikgänget heller då.........Och ni har gissat rätt........det ÄR Lisa Ekdahl..........uuuuummmmmuuuummmmm..............

Jag skulle kunna gå och lyssna på musik dygnet runt om det bara skulle funka ......... men de gör ju inte det tyvärr...!!!

Tänk er själva en mp3-lyssnande butiksarbetare som står och skär skinka i charken eller sågar kotletter eller sitter i kassan.........hur skulle ni reagera om det hände i verkligheten?

But I should love it.........
All personal skulle vara på gott humör för dom fick lyssna på varom ville och inte på allt annat runt omkring...Men HUR skulle det gå när man inte kan höra vad kunderna säger och HUR skulle man kunna vara social i en sån situation?!! Det skulle inte funka bara.........så synd så synd!!

Jaha, vad har jag mer att förtälja på min sida, vad har hänt mer idag än att jag har varit nostalgisk?
Jag har varit med suss i Gnosjö och shoppat (vad annars?) köpte paket till Tina därå och jag säger som du Alex, att jag får skriva sen vad jag köpte eftersom vi har en nyfiken en som sitter och gluttar här vareviga kväll...hehe!!

Jag fick ju sluta redan klockan två idag och VILKEN LYX det var asså !! Det känns som om jag ska vara ledig i tre dagar bara för att jag slapp jobba till sju ikväll. Helt underbart skönt......  =)

Har inte gjort någe vettigt här hemma.... så imorgon eller på söndag blire fullt ös för då måste jag städa - tvätta - syrran ska hjälpa mej att sy upp gardiner och laga gubbens byxor och emmes kofta.... sen ska vi väl äta något med..... Det går ju bra för jag är ju hemma och har inte tagit kylskåpet med mej någonstans (det har jag och suss konstaterat att vi gör annars när vi är borta eftersom när man kommer hem sitter alla andra där som ett stort frågetecken och undrar vad vi ska äta för något??) så jag får väl laga lite käk merå...Vet inte vilken tid Senior och Junior dyker upp efter att ha varit på jaktmässan........

Jag hade nog tänkt att försöka hålla mej vaken så länge som möjligt ikväll och sen FÖRSÖKA sova så länge som möjligt imorgon........får ju passa på att ha sovmorgon när inte hårbollarna är hemma och ska rastas på morgonen......så jag kanske sover ÄNDA till klockan åtta eller nåt sånt.....det är inte dåligt för att vara mig!!

Vi ska ju äta god tårta hos Tina imorgon med och du hade visst laddat med Baja Päron också saru....DUKTIG KICKA.... godis i flytande form måste jag säga.....yammi  yammi...

Får väl gå och ladda batterierna till imorgon då...
Ha det supergodis alla gottegrisar och fruktisar  och vegetarianer och allt vare är....
choklad på magen och grädde på .......mmmmmmmmmunnen!! / pyyretborsta gaddarna ps! glöm inte borsta tänderna efteråt =)

It´s not raining men...halleluja !!

Hur kan man förstöra en hel ledig dag med att bara vara inne? Kan man verkligen skylla på att det regnar(och det regnar inte ens karlar ute tack och lov för det förresten) och är kallt ute? Jag för min del har bara varit på jobbet och handlat lite käk, sen har jag inte varit utanför dörren på hela dan. ÄR DET KLOKT!!

Inte har jag gjort så mycket vettigt inomhus heller för den delen. Började morgonen med att titta på filmen jag lånade av alex.....Den handlar om mods....Modstrilogin med Kenta och Stoffe image38 Så här såg dom ut när dom började i sin ungdom med sprit och knark och skit.... Men dom såg INTE ut så i slutet av filmen kan jag lova ...... DEN MÅSTE SES ALLTSÅ !! Det var en film som man verkligen kan använda som avskräckande exempel för sina ungdomar och kids, garanterat skulle dom inte börja kröka eller knarka efter en sån film i så fall skulle dom vara totalt urblåsta och inte fatta någonting.
SE DEN säger jag bara.....och då ska ni veta att det här hände på 60-70 talet, så man kan ju tänka sig vad som finns nu och hur det ser ut idag....fruktansvärt måste de vara!!

Efter den "allvarliga" morgonen satte jag igång att baka mina utlovade muffins till suss....image39   dom blev väldans goda, för jag var ju tvungen att smaka på en så att jag inte tagit salt eller nåt sånt i stället för socker för som ni vet ni som känner mej så är jag lite av en virrpanna ibland hehe.... Syrran kan vittna om att dom dög för hon fick en till fikat oxå...sorry suss där gick du back på två muffins =o/

Sen har jag inte gjort något speciellt ....hängde upp lite tvätt och har gått och pulat lite här och var dårå....Kunde inte sova inatt riktigt heller så jag vart ganska trött idarå. Och jag ska inte skylla på NÅGON för att jag inte sov för det var helt och hållet mitt eget fel.....eller??!! *smile*......i vilket fall som helst så kunde jag inte koncentrera mej på sängen utan fastnade i soffan framför teven till slut. Men vid fyratiden masade jag mej in till bingen och kröp ner i min nybäddade säng med rena lakan.... yammi yammi...godis äre!!

Imorgon ska jag börja jobba klockan 06.00 och förhoppningsvis kommer jag iväg hemåt vid två-tiden,men det är inget garanterat eftersom jag har sagt klockan tre.....så man får se hure utvecklar sig och hur långt vi hinner förbereda.....hoppas att det fixar sig så att jag kan hänga på suss och shoppa lite, måste köpa någe till tina som fyller 25 fräscha blad.....
Hon önskar sig visst några böcker hörde jag ryktas om,så vi får se om det blir någe sånt.....

Jag och "söstra mi" ska nog ta en tur till arvids och kolla läget iaf. men jag kan ju inte sitta här och skriva vad jag har planerat att köpa till tina eftersom hon säkerligen sitter ikväll och läser mitt inlägg.....så det får bli en surprise på lördag tina....t???rtahoppas du har bakat riktigt god tårta nurå.... eller är det Danne som står för bakningen på ditt kalas kanske?!! =)          hoppas att det inte regnar på lördag dårå så vi kan sitta på er lilla mysiga altan och blicka ut över den nya vackra trädgården....


Nu ska jag ta mej en stund och skriva lite i mitt block igen tror jag....kollar lite på csi miami samtidigt.....
sen blir det väl dusch och tidig sängläggning ska ju upp tidigt som sagt var....
så ha en fortsatt skön helg alla ni lyxarbetare som har långledigt hela helgen och tänk på oss som får slita och jobba..... Jag känner minst fem sex stycken som får slita ont hela helgen era stackare .... jag är ju iaf. ledig lörda sönda.....yyyyyiiiiihhhaaaaaa!!!!!!!!!

hare godis och grattis alla norrmän....fira nationaldagen ordentligt nu, för är det några som vet hur man firar sin nationaldag så äre norrmännen......jupp!!

vi syns här ....... "en annan dag" som en viss person brukar säga till mej.....mmmmm så äre och så blire
gräddpuss och solskyddsfaktor noll-kram på er/pyyret

Allone again....

kramEn sån kram hade varit gött nurå. Är ensam igen, eftersom alla andra är utflugna på sina håll....spridda skurar om  man säger så. Två stycke stack till jaktmässan på Elmia i jönköping och kommer att hålla till där i fyyyyyyrha dar. En annan är på övernattning i gislaved för att sen åka vidare till Liseberg imorgon.
Och vad gör jag? Don´t ask me ...please!!

MEN det är ganska godis och vara för sig själv lite ibland. Då kan man gråta när man vill, skratta när man vill och bete sig hur äckligt eller pedantiskt man vill. Kan gå här och släppa en fis om jag känner för det, men det är ju inte det ROLIGASTE man kan ta sig för när man är ensam. Försöker komma på var det är som är KUL att göra själv.

JA JA Suss jag vet vad DU tänker på och okej jag kan hålla med dej att det är ju inte helt fel när man är själv hehe....Men är det det mest ROLIGA man kan göra själv??!! NE tror inte det.
Jag har i alla fall lovat suss några goda chokladmuffins, så det ska jag väl kunna åstadkomma imorgon hade jag tänkt. Det är du värd suss för alla gånger du ställer upp och kör hit och dit när vi är ute på våra "raggar-turer" ...ja vi raggar upp kläder och pysselgreje, eller hur?? =)

Sen på fredag ska jag ju jobba igen....ingen lyxledighet här inte... och en annan kompis till mej ska jobba hela jäkla helgen...fy bubblan va trist. Men så äre ju när man har såna yrken som vi eller hur? Men jag hoppas att du hinner ta dig tid att höra av dig till mej någon dag iaf. Du kan ju skicka en kommentar här annars, du sa KANSKE när vi snacka sist, så jag väntar med spänning på en hälsning från dej.
image35 känn dig träffad.....hehe

På lördag KANSKE vi ska på kalas till Tina... 25 år hörru.... ojojoj... blire körkort och volvo kombi nu då? ;o)
hunden har ni ju redan...lilla söta nemo...
Vår Elvis följde med på mässan så han är ute på turne kan man nästan säga då ju....

Har ni några tips annars va man ska ta sig för så här på egen hand? Jag vet så MYCKET som jag skulle vilja göra men som jag antingen inte hinner eller så kan jag bara inte göra det för att det är ogenomförbart.
Träffade förresten min gamla klasskamrat Monica igen idag, hon kom in och handla lite käk innan dom skulle ner till sin husvagn. Vi bestämde att nu jäklar ska vi ta den där vin-kvällen vi har pratat om så länge.....
Tror det får bli Asti Chinzano för min del. Eller något Muscat-vin....mmmmmm godis!!

ska försöka skriva lite i mitt "känslo-block" med Sara.... har det blivit något block för din del eller har det räckt med din dagbok?
själv skriver jag inte dagbok så på print om man säger, men när andan faller på så bara MÅSTE jag skriva av mej och då får det bli i mitt lilla block. MYCKET bra att ha, det är att rekomendera =o)

Jag tror faktiskt att jag ska ta mej en härlig bastu-kväll ikväll och sitta lääääänge så man blir så där trött och varm och seg... och så byter jag lakan i sängen såre blir ännu mer godis att lägga sig sen.... ren varm och hhhmmm?!!?!!?

Får väl försöka spränga högtalarna till min "bandspelare" typ som jag har i källaren... DET är bra när man är ensam att man kan spela hur jäkla högt man bara vågar och vill.....DET gillar jag....

På jobbet annars är det typ som vanligt igen. Hälften dagis hälften jobb.... jag börjar tro på det där att man blir som ett litet barn igen när man blir "äldre" och "gammal".... det värsta är ju att man är väl där själv snart i så fall. Usch och fy och urk....... vill INTE bli sån.....nope.....Det är gnäll och trots och skvaller så jag tror jag skolar om míg till dagisfröken innan det är för sent...

Ha det godis alla vänner och läsare..... nu vrider jag på bastun och går och byter sängkläder....
Jägern väntar i skåpet....
Saknar bara lite massage =o)            ............någon??

blöt puss på näsan/pyyret

trött......

inlägget kommer senar....hehe
kram

säger bara.......

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............har jobbat från 07.00 till 19.30 idag.....behöver jag säga mer??!!
dumurk och soffa her I come......soffa nostalgi-teve

eurovisionsongcontest........!!

Så har det äntligen hänt! Shlagerfestivalen á la biggest in the world har tagit slut för denna gången. TACK OCH LOV vill jag nog säga, för detta årets bidrag var väl ändå under all kritik?
Dom enda som jag kunde se som vinnare var naturligtvis Sverige sen var Finlands bidrag i år oxå acceptabelt (säger jag nog för att jag gillar det rockiga stuket hehe) Resten av låtarna har jag inte uppfattat ÄN ordentligt eftersom det var ett enda misch- masch och simmelsurium av artister som man liksom bara TITTADE på och liksom kopplade bort hörförmågan för att det var det värsta man sett (nästan) !!
Och var det inte utseendet så kunde man inte koncentrera sig på låten för att det bara skreks eller så hörde man inte för fem öre va dom sjöng för något...
Ja jag vet inte vad jag ska säga egentligen, jag är ju inge proffs på musik direkt men ska det inte finnas NÅGRA gränser snart över vad som får vara med eller inte?
Det verkar som om dessa utstickare har blivit framröstade för att man vill kolla hur LÅNGT dom VERKLIGEN kan komma.... och att komma till final tycker jag nog är FÖR långt!! =/    eller?

Vissa av dessa bidrag skulle jag inte ens vilja kalla för musik.... men vad vet jag som bara är en "vanlig" svensson med familj och hus och arbete och som inte har en susning om vad som är modernt i musikvärlden längre...
Okej, jag har lite koll på det som kommit som typ EMO och allt sånt men finns det något NAMN för den stil som till exempel Ukraina kom vidare med???!!!???!!!163097-21 kan då detta vara nästa års stil för artisterna i shlagervärlden???

Ja ja...okej låten som vann var inte extrem eller divig eller något sånt och tjejen sjöng bra (vare en tjej förresten =o)???) kan hålla med om att hon såg ut som harry potters syster (eller bror) men rösten hade hon med sig och sången är nog kanske okej om man får höra den några gånger utan att se henne för hon hade ju inte moves:en med sig direkt ....

Nåväl nog pratat om denna gigantiska tillställning som säkert lockade flera miljoner till att rösta på fel låt för att dom tyckte det skulle vara kul om en "ANNORLUNDA" låt vann...

lite galet men säkert sant så sant.....

Nu til något annat....Jag jobbade ju igår till klockan två. Och igår vart en av de bästa dagarna på jobbet på länge måste jag säga. Det flöt på så jävla smidigt så det var inte sant. TÄNK vilken skillnad det är när man får jobba med ENBART snälla och hjälpsamma arbetskamrater som inte klagar för det minsta lilla och som hjälper till !!
Dagen gick super-duper fort ......kan jag inte ALLTID få jobba med er ?? PLEASE ...SNÄLLA =O)

Nu ska jag ta och äta lite frulle och sen fåre väl bli duschen och påklädning och sen ut med voffsen....
Har inte planerat någe särskilt idag, förutom att suss kanske kommer och fikar en liten runda... vi får väl se vad som händer och fötter.,...

Hoppas att ni har överlevt shlagerhysterin och alla knaslåtar....
klapp på kinden och puss på pannan..../ Pyyret

minnet är väldans kort....

Jaha så vare dags idag igen då.... !!
Tappade minnet någonstans på vägen hem efter jobbet, och inte märkte jag det heller?!!?!!
Ändå har jag bara haft en kort dag idag, jobba bara till två.
Handlade som vanligt efter arbetet slut. Kom hem plocka upp varorna, skulle sätta på en kanna kaffe var SÅÅÅÅ sugen på kaffe. FASIKEN OCKSÅ !! Naturligtvis hade jag glömt att köpa kaffe ! Inte en böna så långt ögat kunde nå ner i botten på kaffeburken.

Bara att sticka ner igen och handla en gång till. Väl framme på jobbet så kom jag på att jag var ganska hungrig. Köpte färdiga biffar, rostad lök, hamburgerdressing, bröd, lite smågodis, tidningen och james bond-filmen . Ställer mig i kassan, kommer ut och lägger varorna i cykelkorgen, faaan dom går inte ner måste ändra om packningen så att de går ner. Tittar i kassen tre gånger innan jag inser att jag HAR inget kaffe den här gången heller TUR då att man inte har hunnit hem igen... Bara att gå in igen och nu går jag DIREKT till kaffehyllan så att jag inte ser något annat på vägen som kan få mej att handla någe annat istället...springer ner till kassan så jag inte tappar kaffet eller så att ingen annan snor det för mej på vägen....man vet aldrig hehe...
Kommer ut från butiken MED kaffe i handen.... och vad händer då?!?!

Jo har jag inte glömt något nu igen? Kassen som jag hade handlat innan hade jag ju ställt i kassan där min kära kollega stod och jobbade..... inte kom jag ihåg att ta med den ut när jag hade fixat kaffet...nopp.....så in igen och hämta kassen med matvarorna....

Nu vare bäst att skynda sig hem igen så jag inte kom på något mer jag behövde....

Väl hemma vart det jättegott med lite mat och KAFFE efteråt...yammi yammi... men jag drack inte för många koppar eftersom det är TORSDAG kära vänner och va händer då i mitt vardagliga liv???!!! jooooooooooo FIIIIIKA....
Men idag ska vi fika hos Jenny som har fyllt år.....GRATTIS JENNY.....!!!

Får se vare blir för godis därå...

Jag har inte gjort så mycket nytta här sen jag kom hem precis, lagade lite mat dårå och drack kaffe sen hamna jag här framför plattskärmen, och "suss" dyker in och messar hej vilt på msn...blev fast där i nästan en halvtimme tror jag hehe...men alltid lika kul att tjöta me dej vännen.....den humorn vi har är tur vi har för oss själva...eller äre vi i vår "årgång" som har blivit unika med en humor utöver den vanliga??!!

Jag hajar fortfarande inte hur man kan bli "kaninfull" hehehehe...men kul lät det  ;o)
Jag hade nästan behövt en teena därå....hahaha!! skratta så tårarna rann...image25

Jag har varit ute på stay friends-sidan oxå och terroriserat lite gamla klasskamrater...hehe...
Jag har lagt in den länken här så ni kan gå ut och kolla själva...det är jätteskoj att se vilka som har anmält sig dit... och det kostar inget heller för den delen så gå gärna med där....kul att få kontakt med vissa som inte ens visste vart dom tagit vägen efter skolan....skitsköj juuuuuuuuu.....
man behöver ju inte lägga ut några foton om inte man själv vill .... prova får ni se...

nu ska jag gå och göra mej respektabel inför födelsedags-fikat....kan ju inte komma dit och lukta rökt medvurst eller fisk eller grillad kyckling heller....

SÅÅÅÅÅÅÅ  duschen väntar på mig 
 
klapp på kinden och puss på näsan/pyyret

gääääääässsssp!!

Igår vart det inge bloggande för min del, var ganska trött !! Som ni vet så vare min heldag igår 07,00 - 19,15
ha överseende med det är ni snälla, vissa måndagar orkar jag få till ett inlägg, men andra är det ganska kört....
Det hände väl inget speciellt heller för den delen.

Tror jag ska se om jag hittar något annat jobb...kolla kan man ju alltid.Börjar bli seg på det här nu, anledningarna till det ska jag inte ta upp här eftersom vi har tystnadsplikt. Men om det inte händer något radikalt på jobbet så tror jag att jag kommer att tröttna! Men det är ju heller inte så lätt att hitta något annat, för antingen krävs det ju högskolebetyg hit och dit och körkort och allt vare nu är, fast jag skulle kunna ta lite vad som, det är inte det. Just nu skulle jag till och med kunna sitta vid en maskin och passa eller packa saker.

och jag som har sagt att jag ALDRIG skulle kunna ta ett industrijobb... man ÄR ju faktiskt bortskämd med både den sociala biten och arbetstiderna är långa ibland men å andra sidan så är man oftast ledig minst en dag i veckan...

ja ja jag får väl se hur det artar sig.... men som sagt var kolla kan man ju alltid....
så äre någon som vet något jobb så tveka inte och tipsa mej......!!

Nu ska jag försöka få något vettigt gjort .... ha de godis !!

jordgubbspuss på er alla/pyyretdjupt andetag

tvätt...

idag har jag bara tvättat, sotat pannan, lagat mat, storstädat i hundgårdarna, vart ute med hårbollarna bägge två...elvis och ari...varit och handlat, rensat trappan upp från heltäckningsmatta, fikat *smile*,
tvätta kan man nog göra hur mycket som helst när det är så fint väder....

nu så äre hockeyn som gäller och sen dusch förhoppningsvis en tidig kväll i bingen....

ha det gott alla glada....

kram kram

tack sara för dina kommentarer, du ställer då alltid upp hehe
krams pårej...

163097-16

nu är vi hemma...

Vår shoppingtur slutade i gislaved, vi sprang igenom varenda butik som hade öppet (och inte öppet me för den delen hehe) Vi åkte först dårå till smålänningen och strosade runt lite därå.....sen bar det av till gislaved för att gå loss på alla lågprisbutiker som finns typ rusta - europris -  jem & fix och jysk....

Hittade en billig vaxduk (hur kul låter de då?) på jysk som var turkos och brun himla fin faktiskt som jag kan ha på altanen. Sen blev det två fat i silver och ljus till det förstås då i turkos och brunt de me... och lite sand att ha på faten... servetter köpte jag oxå i brun nyans dårå....
Fast faten och ljusen köpte jag på europris, sen vart jag inne på att köpa en baden-baden på jem &fix men där fick  man ingen hjälp för det sprang en gravid brud där som skulle ha allas uppmärksamhet och hjälp med att bära hit och dit så jag gav upp tanken på en skön solstol dårå....
Synd för er på jem & fix dårå... kunde ni tjänat nåra hundra till dårå...

På rusta köpte jag en vatten-spridare som såg ut som en blomma som slänger iväg vattnet hur som helst, ni har säkert sett såna dom var väl populärast för typ två tre år sen. Köpte lite kopplingar och skit med till vattenslangen så man kan tvätta diverse bilar och cyklar och städa av gräsklipparen...

TACK SUSS FÖR KÖRNINGEN OCH VÄLDIGT TREVLIGT SÄLLSKAP....!! PUSS PÅ DIG....
vi tar väl IKEA nästa gång va??!! hehe...
Vi får väl ordna pysselkvällar hos varandra om vi ska hålla på så här, särskilt jag som inte kan sy och dona som du kan och gör....

Annars har jag inte gjort någe annat ...lagade en god ny rätt som jag köpte på smålänningen. Det var taco-gratäng typ asså det jag köpte därå va en kryddpåse man skulle ha dårå...men kan tänka mej att det går med vilken taco-krydda som helst faktiskt men gott vare...

Nu ska min kära dotter och hennes polare ha disney-maraton... så jag blir väl fast härå ikväll....!!
dom har laddat med filmer och chips och dricka och gud vet allt....
Så just nu skulle det inte varit dumt med en teve till.... har ju två boxer-paket, men har inte köpt till kortet till den andra än. Eftersom jag inte har köpt någon extra-tv än så äre ju ganska lönlöst att ha bara kortet....

Får väl gå och lösa lite sudoku så länge....

hej hopp gummisnopp...hare trevligt i helgen... krampuss/pyyret

ut i solen

image24Nu sticker jag och suss ut  me saaben och shoppar loss...på SMÅLÄNNINGEN hehe... bredaryd watch out ... here we come !!

äntligen helg !!

163097-14

JAAAA änteligen är man ledig igen, ska inte jobba mer (på hemköp iaf.) förrän måndag...
Så nu väntar både HELAN och HALVAN på mej i barskåpet....hehe
ha det godis alla som vill....
Själv så SKA JAG FLYYYYY RAKT IN I SOOOLEN....

kramar skickar jag nu...pussen får ni när vi ses...
/ pyyret

en liten anka smög sig in

i min senaste blogg ska det naturligtvis stå att "man behöver ju INTE bli lat för att det finns mer folk".... sorry att det blev så fel därå...

kram igen...

frispel...

Jaha så satt man här igårkväll igen och blev mer och mer förbaskad,,,varför??? Jo för att det inte gick att komma in på bloggen naturligtvis... Snacka om att få frispel alla kategorier.....
Det gick att logga in och så men när man skulle göra ett inlägg så bara kommer de upp att "den här sidan kan tyvärr inte visas" typ....ggggrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!

Och jag som har tagit mej i kragen nu för att försöka komma ut här varje dag och dela med mej av mina  tråkiga-roliga-jobbiga dagar...

Nåväl nu  är jag här och jag tänker skriva antingen ni vill eller inte....Igår blev det fika med "suss" och även en liten lunch faktiskt bestående av pastasallad med kyckling...det var inte så tokigt !! Men man kan ju inte bara vara nyttig så till kaffet blev det ett pekanwienerbröd....yammi yammi !

Sen drog vi iväg till gislaved en lite sväng, vart innne på Lizas design och köpte en väska till Emelie (svampbob-bag) och sen bar det av till rusta för att köpa lite sköljmedel och smått och gott. Det var ganska varmt och skönt igår tyckte jag men det blåste lite för mycket.

På jobbet vare "as usual" inga stora händelser eller inge nytt skvaller men samma gamla lunk och travande som innan. Tycker inte att det är lika roligt att gå till jobbet längre som det vart för typ ett halvår sen, det känns mer och mer motigt, kanske en svacka man har vad vet jag??!! Det KAN ju bero på att vi inte är så mycket folk längre heller. Det finns inte många att välja på att sätta in när någon är sjuk tex.
Jag för min del t ycker ju att "dom där uppe" (axfood) resonerar så åt helvete fel som dom kan göra. Dom ska dra in pengar någonstans och på personalkostnaderna kan man tjäna en hel del det vet jag oxå, men kolla härå!!

Har du för lite personal så att dom inte hinner med att göra allt utan att stresse, så blir dom mer och mer trötta gnälliga och till och med sura. Man hinner inte ta hand om kunden som man skulle vilja göra typ vara social och prata lite med dom äldre och även med dom yngre med för den delen. Och man behöver inte BARA stå rätt upp och ner och prata man kan arbeta samtidigt, men man känner då stressen.

Personalen börjar gnälla på varandra om varför man inte gjort si och så, istället för att hjälpa varandra. Mindre personal - mindre service - mindre kunder - man tjänar mindre och då måste man dra in MER personal och så fortsätter det tills det inte finns några kunder och ingen butik kvar...... ÄR DET SÅ DET SKA VARA IDAG??

Jag tycker istället att man ska satsa på att ha mer personal( man behöver ju inte ÖVERDRIVA där heller men lagom) så att man har liiiiite tid över för allt som ska göras utöver kundhanteringen och varuintagen. Det SKA ju faktiskt städas och hållas snyggt också där var inte städerskan hinner ta, tex kyldiskar skåp och bänkar och det finns hur mycket som helst som kan rulla på och fungera med rätt personal. Hinner man med att hålla rent och snyggt så trivs man bättre och det blir roligare att jobba!!

Man kan hinna göra sina beställningar i lugn och ro och verkligen tänka igenom hur mycket och vilka varor man behöver och vilka annonsvaror som ska tas hem osv osv osv.

Man orkar ha mer personalmöten och PRATA med varandra och diskutera, som det är nu så varken hinner man eller orkar man att ha dessa möten i den utsträckning som behövs.....

NEJ FRAM FÖR MER PERSONAL (man behöver ju bli lat för att det finns mer folk?!) Så blir både kunderna arbetsgivarna och personalen mer sociala och framför allt mycket mycket mera nöjda... det kan jag nästan garantera....

Jag har jobbat i 25 år snart i samma butik så jag har sett alla de sidor som går att se och TRO MEJ den här sista lösningen med att spara in på personalen ÄR inte den bästa lösningen!!!!!

Tack och hej leverpastej

känner inte för att kramas men okej då...kram på er alla !!

oh du härliga säng...

163097-15

Idag HAR jag faktiskt hängt ut min tvätt...ÄNTLIGEN!! Har tvättat och hängt  ut mina lakan så nu är det nybäddat och fräscht igen... FINNS det något härligare än en nybäddad säng? Okej jag har frågat det innan men det tål att upprepas för det finns nog inget som är skönare... jajaja...jag vet oxå något som ÄR skönare men förutom det så vette fasen om det slår något annat....
Har man då oxå tagit och bastat innan man går och lägger sig så äre rena rama drömmen att bädda ner sig... varm och gosig och med rena lakan....mmmmmmmmums fillibabba!!

Som sagt var så ringde dom efter mej på jobbet idag och jag sa som jag hade tänkt att om jag ska börja nio i stället för elva så vill jag sluta tre i stället för fem... Och det gick alldeles utmärkt !! Helt underbart att få sluta två timmar tidigare än va jag räknat med...så det kan jag göra flera gånger. Nu hann jag ju få med lite mer av den underbara solen, och njuta lite extra.
Och imorgon slutar jag vid två redan så det blir två härliga dagar efter varandra dårå...yammi yammi...Men sen kommer ju bakslaget på fredag .... jobbtiden är då mellan ett och sju inte så nice dårå... har dom tiderna VARJE fredag så ska man göra någe särskilt så får man gladeligen byta bort en annan dag eller så får man ta ut semester eller ta ledigt obetalt....

Men nu ska jag inte tänka på fredagen redan hörrni... ser fram emot imorgon och ännu en dag med solsken (OCH TVÄTT!!).... Men suss kanske kommer och fikar så då blire ju ett litet brejk därå... Skulle vilja göra något annorlunda i trädgården med men jag har varken tid eller pengar till det  just nu så det får jag nog lägga på is ett tag till....
Jag har inte ansträngt mej något nämnvärt innan, men någon gång ska ju vara den första även för en villaägare hehe... vi kanske kan planera något imorgon suss?

Det har inte hänt så mycket roligt annars heller vad jag kan komma ihåg !!
Minnet är VERKLIGEN INTE vare borde vara... Jag tror att jag ska boka rum i förtid för säkerhets skull på Östergården eller Klockargården (våra äldrebostäder och åldringsvårdshem eller vare nu heter)... Jag går tio meter och knappt det stannar upp och undrar va fasen jag vart jag var på väg eller va jag skulle göra för något?!! Ibland kommer jag inte ens ihåg va jag sa för fem minuter sen till någon annan...
Och komma ihåg HISTORIER och VITSAR !!! Finns inte en chans i världen... det är bara ibland när man verkligen anstränger sig och antingen skriver ner den eller upprepar den femtielva gånger för sig själv som man med mycket möda kan komma ihåg den och berätta den vidare!

Men jag glömmer ALDRIG när vi ska fika eller vilken tid... !!
Jag glömmer ALDRIG  bort en HÄRLIG fika eller en UNDERBAR fikaeftermiddag....!!
Jag glömmer ALDRIG bort att äta middag eller lunch..!!
Jag glömmer ALDRIG bort när jag har fått härligt (gissa en siffra mellan fem och sju)..!!
Jag glömmer ALDRIG bort hur mycket jag älskar mina barn (innerst inne *smile*) hehe..!!
kan nog hålla på ett tag till men till slut kommer jag inte ihåg vad jag har skrivit längre upp i bloggen och då får jag scrolla upp och ner och det blir ett jäla virrvarr bara så jag låter bli det till en annan gång...
Om jag kommer ihåg att spinna vidare på det här ämnet dårå....hihi !!

Nu ska jag i alla fall inte glömma att sätta på ........................................................bastun, och sen blire djupdykning ner i burken med massa kanaler i ... med andra ord tv:n!!
Man blir trött av att vara lat, har ni oxå märkt det?

kram och puss på ögonlocken/pyyret

jobba jobba jobba...

Idag ringde dom efter mig för att dom behövde extra hjälp på jobbet, och snäll som man är så säger man JA....!!
Jag ska göra det på ett villkor att jag får sluta tidigare ikväll.... tycker ni inte det är en bra deal?!
så hinner jag kanske med det som jag skulle gjort på förmiddagen ikväll istället....hur ska man HINNA vara snäll mot alla och samtidigt vara snäll mot sig själv???
fundera på det ni.....

Sommar var är du?

Tänkte att nu jäklar ska det tvättas och hängas ut i helgen... MEN vart tog sommarvädret vägen??!! Det bara försvann sådär utan anledning tycker  jag, för det är väl ingen anledning för solen att gå i moln bara för att jag råkar vara ledig i helgen (inte valborgsmässoafton men väl lördag, söndag och tisdag) Det är ju kallt som värsta höstdagen nästan. Vet inte om jag ska tvätta över huvud taget nurå.... Känner mej inte motiverad längre. Idag har jag plockat upp tvätten som Emelie har samlat typ i ett halvår (om man ska bedöma efter mängden) !! Två fulla tvättkorgar blev det dårå....
Jag hade ju nästan räknat med att få den tvättad och torr IDAG, men som det ser ut nu så verkar det skita sig totalt.
¨
SÅ vad ska jag ta mej för isället?? Jag är helt ensam hemma idag. Emelie är hos pojkvännen, Markus är ute med polarna, och gubben är på jakt SOM VANLIGT måste jag väl säga.

Jag får väl gå här hemma och pula och plocka lite. Det FINNS ju alltid något att göra om man bara tar sig tid och orkar, jag hade behövt gå och sortera mitt skräp igen också.... Tänkte sist när jag hade sorterat att NU ska jag minsann gå så fort kassen blivit full.....men icke sa nicke...nu har jag säkert FYYYYRHA kassar att sortera och dom är alltså ÖVERFULLA med skräp.

Igår kväll tog jag mej friheten att basta... vart sååååå skönt och efter det så tänkte jag faaan va vit du är Pyy, letade fram en brun utan sol och smetade in mej i väntade typ kanske två minuter sen på med "myskläderna" och sen parkerade jag min breda bakdel i soffan framför teven. Däckade där vid cirka elva-snåret, jag vet inte va det var dom visade på alla kanaler igår, men det måste ha varit någe slags hypnosprogram, för ögonen har aldrig hängt så långt ner som dom gjorde då och till slut orka dom inte ens ge mej en liten springa att kika emellan.... nåväl, vaknade ju då naturligtvis i soffan på morgonen vid typ fem halv-sex.... Sträcker lite på mej och vad får jag SE ?!!?!

Mina händer ser ut som om dom varit brännskadade och sen varit ute i solen för dom var bitvis bruna och bitvis vita ... ATT JAG ALDRIG LÄR MEJ !! Jag SKA inte ta brun utan sol så långt ner som till handledernas slut och ut på händernas ovansida.... man ser  ju bara allmänt SKITIG ut ju...grrrrrrr.......
Resten av kroppen vart väl okej va jag kunde se med mina morgonutslagna ögon som vart halvt hypnotiserade fortfarande...

Nej hädanefter fåre bli solarium när inte solen är framme i naturen..... det är en sak som är säker....

Nu ska jag gå och ta mej en kopp kaffe och läsa en bok....
Ha en godis-förstamaj
kram och näsgnuggning på er alla... / pyyret

RSS 2.0