give it up or not?!

Ja va säger ni vänner? Det verkar som om alla har gett upp hoppet om min blogg, har inte fått kommentarer på jag vet inte när, och jag klandrar ingen för jag har inte skrivit så ofta som jag skulle velat. Men man är ju ingen ungdom längre...eller?! Man varken hinner eller orkar med så mycket som man skulle vilja.... tänk om dygnet varit 48 timmar i stället för 24...då ni skulle det blivit skriva av det kan jag lova...ibland har jag så mycket på gång som jag vill klämma ur mej (och då menar jag inte i det rummet med ett hjärta på dörren) men antingen så hinner jag inte eller så är jag för trött.......som nu......tänkte bara skriva lite och fråga om ni vill att jag ska fortsätta eller inte??!!

=O)

Ha det godis alla vänner om ni fortfarande läser inläggen

carpe diem och gör det som ni vill.....hehe...

kram kram

nu är det sol och vår och man är sjutton år +....

Det känns så underbart skönt när solen kommer fram, men sen nästa morgon när man vaknar så är det (inte totalt mörker nej ) utan totalt vitt......snön är här igen och det ÄR verkligen aprilväder......idag har det dock varit helt underbart .......... säger dom ......... själv har jag jobbat till klockan tre och har försökt göra det lite snyggare i ostdisken som L har börjat göra iordning.... tror hon kan det bättre än jag nästan för jag bara rör ihop allt när man inte får rycka loss allt på en gång utan måste småplocka hit och dit i hyllorna sen kommer kunder och frågar om dittan och dattan och sen är man helt LOST nästan på......jävla planogram......varför är det sååååååå många ostar som vi inte har hemma och inte kommer att ha hemma med i dessa planogram ?? !! Nåväl, det blir nog ordning och reda när L har rockat loss efter mej och mina försök till en bättre lösning....LYCKA TILL L !!

Imorgon händer nästan allt på en gång.......först skulle jag bara ha ett litet Tupperware-party på kvällen, sen kom jag på att jag måste bara gå o klippa mej och naturligtvis fick jag tid IMORGON ! Sen ringer tandläkaren och säger att dom har en extratid för mej IMORGON klockan 07.10.....superduper tänker jag......och ser hur alla pengar bara rinner ut från mitt stackars lilla bank-konto....=o(

Så alla ni som kommer till mig imorgon ... ni får nöja er med lite frallor och pålägg för jag tror inte att jag varken orkar eller hinner åstadkomma något underverk i matväg.......sorry ! Men jag måste ju hinna städa lite också för hundarna som jag har är inte direkt någon städhjälp (även om dom är svarta så hihi)....det är ju snarare så att det är dom som skitar ner, eller åtminstone dammar dom med sina små hårstrån överallt.....ska se om jag inte kan dra ett varv med dammsugaren över dom också.... hade vart smidigt, men dom är nästan livrädda för allt som har med dammsugaren att göra...... precis som deras husse har..... det har nog ingått i deras dressyrkurs hos J.R.

Jag skulle vilja gå ut och gå en lång runda idag med men jag vet inte om jag kan ta mej tid till det... håller på att koka älgstek och det tar ju en och annan timme innan den är färdig... tänkte jag skulle göra middagen klar idag så att vi bara kan värma den imorgon eftersom jag är ledig och har tusen saker som ska göra dårå......

men men .......jag får se när nästa inlägg dyker upp härå........inte värt att säga något eller lova något....

men ha det godis så länge alla som orkar bry sig att kika ut här då och då....

kram på er och en solig puss på kinden...

carpe diem men gör det vääääääääldigt lugnt....

RSS 2.0