det luktar vår....

Det är så härligt ute idag att man inte vill vara inne över huvud taget, men har man som jag inte bytt gardiner sen förra seklet typ, så är det nog dags att göra det nu när solen är framme och det inte isar igen så fort man försöker spraya på fönsterputsmedel på rutorna !!

Men jag har i alla fall varit ute och gått en lång runda, och det var hur underbart som helst. Jag får se vad jag kan åstakomma för middagsmat sen, för är det något man INTE känner för i "värmen" så är det att stå vid spisen.....
Det har väl inte hänt så jättemycket sen sist jag skrev, livet lunkar på i sin vardagliga takt tycker jag. Fast liiiiiite skvaller har man ju på lager om någon är intresserad?
Fast hel "byn" vet väl redan om det, att vi ska få ny chef på mitt jobb. Vi vet faktiskt inte vem det blir, men min nuvarande boss ska ta över i värnamo... Man får väl se om man hänger löst eller inte när den nya anländer?! Det kan ju vara så att den som kommer vill ta med sig personal från sin förra butik (om det nu är någon som varit boss innan och som har bra personal i sin gamla butik vill säga)... i så fall är jag näst sist in så då blir jag bland dom som kan ryka om det händer något sådant... men men den som lever får se.

Har jag något mer skvaller?? Låt mej tänka ^^ .......hhhmmmmmm.......
nä va ska man säga? JOOOO......min kära syster yster kanske kommer ner till semestern förresten!!!!!! Adam som ville vara med på bild... yyyyyeeeeeaaaaa!!  Det ska bli hur kul som helst tycker jag.. hoppas bara att det blir som vi planerat nu bara....Har inte träffat dom på jääääättelänge, så nu känns det som om det vore dags innan man glömmer bort hur dom ser ut...hehe..!

Jag har studentfest att planera också till sommarn. Har tagit en veckas semester för det, så att man slipper stressa ihjäl sig,utan man kan njuta lite av sin dotters student också...ska bli kul och kanske blir man lite sentimental också eller va tror ni? Man ser hur stora dom blivit och hur dom klarar sig själva.... man är så stolt så det går inte att förklara, hur det än går för dom så kan man inte låta bli att vara stolt tycker jag. Älskar dom av hela mitt hjärta "dom små liven" hehe....
Allt är så gott som klart inför studenten iaf. klänning är fixad, mat vet hon redan vad hon vill ha (om hon inte ändrat sig) och det blir smörgåstårta,förutom att man kanske får göra några udda varianter för dom som är vegetarianer och allergiker osv.
Det är inga som helst problem än i alla fall....hon sköter mycket själv av klädesval och det ena med det andra....

Från det ena till det andra....mina hundar är som vanligt uppe med tuppen och lite tidigare ändå ibland. Det blir morgontur redan vid halvfem-snåret. Men det gör inte mej något för jag är ju som sagt var en morgonmänniska.Dom är ganska lata av sig annars när dom inte är ute i skogen och jagar allt som springer där....dom ligger för de mesta i varsin soffa och solar om det finns sol annars kurar dom ihop sig i sin filt och snusar så gott som små bebisar nästan.... ;o) 

Ikväll blir det ut och äta med arbetskamraterna...niiiiice.....vi sticker till bredarydspuben för att ja man  säger väl inte FIRA av en jobbarkompis som slutar men vi ska i alla fall ut och äta med henne... hon slutade nu i februari....synd så synd tycker jag ... hon var hur duktig som helst...japp!!None lite bira får det väl bli till maten hoppas jag....

Nä nu är det väl bäst att jag går och gör lite nytta....
lägger in en bild på studentskan....

soligt eller grått.....ha det gott...

carpe diem men göre lugnt!
kram på er alla....
                                                                                

musik + livet=sant

Kan man leva ett liv utan musik? Finns det känslor som man INTE kan beskriva med musik?
NEJ skulle inte tro det, inte i mitt liv i alla fall. Det känns i hela kroppen när musiken är på högsta volym,när man kan vara ensam hemma och bara suuuga i sig allt skönt gung....Är du ensam - glad - ledsen - pigg - trött - ångestfylld - eller upprymd? Kanske kär eller svartsjuk, känner du dig gammal eller ung? DET FINNS MUSIK FÖR ALLT DET DÄR OCH FÖR ALLA !!!!!!!!!

Synd att man inte alltid kan ha musik i öronen. Fast hur skulle världen se ut då??!! JAAA hur SKULLE den se ut?!
Den skulle faktiskt definitivt se BÄTTRE ut. ELLER?? Kanske det skulle bero på VILKEN SORTS MUSIK man lyssnade på, men trots det ..... musiken i sig kan väl inte kriga eller slåss eller döda någon? eller hur?!!

Så jag skulle vilja ha en värld med mycket mycket mycket mer musik än vad vi har eller skulle jag kanske säga att jag skulle vilja ha fler MUSIKLYSSNARE i världen. Musiken finns ju där om man bara vill höra den

Musiken gör oss starkare!!

Åtminstone kan jag väl få tro det!?!

Blunda och lyssna, låt musiken omsluta dig och värma dig. Njut av den, den är din och den tillhör bara dig just nu. Ni går hand i hand som ett par. Du väljer din musik själv........eller är det musiken som väljer dig??!!      ;o)

kram på er alla musiclovers........
carpe diem men göre lugnt.....

None

lycklig lycklig lycklig....

Ja ja...jag ska berätta om konserten. Den var så bra som den bara kunde vara. Ett litet dilemma hade jag dock tyvärr, och det kunde inte emme eller någon annan veta innan. Det var ju så att vi hade sittplatser,och dom var typ i mitten någonstans men ack så högt och stup rätt ner, det pallade inte mitt hjärtfel riktigt där och särskilt inte när resten av publiken strömmade till. Det blev både för högt och för varmt för en gamling som mej. Men detta löste jag och emme med att vi gick ner och ställde oss vid vår ingång.
Men blyg som man är så vare ju inte så att jag kunde släppa loss därå riktigt så jag stod och stampade takten lite med fötterna typ bara. Men som vi sa att man lär sig hela tiden, så nu vet vi till nästa gång (för det kommer att blir fler gånger det kan jag lova,om nu inte emme tyckte jag var en torrboll som hon inte vill gå ut med fler gånger ;o)
då blire ståplats eller sittplats långt ner....helt klart.

Men LUNDELL är alltid LUNDELL.....and I love him,with all my heart eller va man nu ska skriva.....Det var blandat med låtar från den nya skivan "omaha" och lite gamla godingar......

Såå nu vet ni det....Kan tänka mej att gå på både rock/pop-konsert igen....hade varit sugen på elton john om han kommit hit, men det är ju för det första en helt annan prisklass och det händer ju inte varje år heller...men den som lever får se.

Jag har tyvärr inte så mycket tid med mer skrivande för idag, men återkommer gärna igen om det är någon som vill läsa mina små sidor här på nätet....

Nu ska jag ut med "hårbollarna" elvis och ariel......

hare godis
carpe diem men göre lugnt
puss och kram på er som vill ha....  ;o)

RSS 2.0