nyårsafton

Idag är det nyårsafton och jag har tagit det ganska lugnt än så länge, men klockan är ju inte så mycket än bara 9,30....piip !!

Jag har lite problem med min hand igen, den somnar hej vilt, ja inte hela handen men tre fingrar och sen går det upp i armbågen nästan,jaaaaaaa jag vet att det är typ en nerv i kläm eller vare heter men de ä så jobbigt....vill inte operera mej nu när jag har bytt jobb och allt.
Det har varit till och från länge nu det värsta är att det är i bägge händerna fast mest i den högra naturligtvis....men men vi får se hur länge man står ut.

Jaha ja....fick ett kort på min kära syster i Pajala me vill ni se?

Okej här kommer den bilden....
  visst är dom gulliga? Dom ser ut att må bra bägge två tycker jag,fast Gerhard ser lite skräckslagen ut ... precis som om han tänkte att va ska dom säga när dom ser mej hehehehe....ingen fara vännen du är helt okej och så länge du gör min syster lycklig och välmående så är du bäst....!!
Hoppas att ni har det bra där uppe i mörkret ...

Här är det ju faktiskt KÖLDGRADER idag, har inte kollat hur mycket men det är så det biter i näsan när man sticker ut den utanför dörren iaf. Och hellre det än allt det här regnandet vi har haft nu dom senaste veckorna. Usch och fy säger jag bara......

Tack Suss förresten också för alla kommentarer och hälsningar du har skickat mej... vi har ju inte hunnit med varandra så mycket nu den sista tiden, men vi är ju hårt arbetande kvinnor så det är ju inte så konstigt. Hoppas vi kan ses snart iaf. Och att ni har det bra där uppe på kullen....hehe...

Ikväll blire ganska lugnt, min syster Anneli kommer hit och vi ska laga god mat och dricka något gott, kanske spela något spel eller kolla någon film...vi får se vare blir, men vi tar väl vår vanliga runda ner till hotellet sen vid tolvslaget för att kolla in fyrverkerierna...........?

Markus är helt inne i sitt nya playstation-spel.... han fick Guitar-hero i födelsedagspresent... det är bra låtar och låter helt okej.... men guuuuuuuu va SVÅRT det var att spela!! Hade noll koll på fingrar och knappar när jag skulle prova...hehe...men jag får väl träna lite i smyg när ingen annan är hemma så jag kan ta en tävling mot honom någon dag sen...

Själv fick jag inte så mycket i julklapp, men det hade jag inte väntat mej heller. Jag fick en julkalender (samlar på dom !! ) det var julens  hjältar som jag fick av Markus, sen fick jag örhängen och ett jättefint linne av Emelie och Emil och naturligtvis hade jag köpt en klapp till mej själv också nämligen en JULKALENDER till hehe...det blev Gubben Pettssons jul....Av Anneli fick jag Pang i Bygget-boxen som jag har tänkt köpa jättelänge men det har inte blivit av...skitbra att jag fick den, den är ju så sköööööööööj!
Ja det var väl allt som jag samlade ihop i julklappsväg,,,, vi fick lite pengar med tillsammans jag och "gubben"...

Hoppas att mina systrar snart får sina julklappar som vi har skickat till dom...det är till Eva i Pajala och till Yvonn och hennes barn (Josefin och Adam) i Hallstavik......Hoppas ni kommer att bli nöjda med vad vi har kunnat hitta till er !!
Det tar ju några dagar innan dom kommer fram, eftersom vi skickade dom i typ Onsdags tror jag så är dom nog inte framme förrän kanske onsdag NÄSTA ÅR!! hihihi =o)

Jag tror jag ska gå och ringa syster Yvonn förresten nu det var ett tag sen.......ska skicka mess till Pajala-gänget me och höra hur dom har det om dom är lediga eller inte.....

JAG ÖNSKAR EDER ALLA ETT GOTT NYTT ÅR OCH EN UNDERBAR FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET SEN.....

kram på er och akta fingrarna nu med alla raketer och smällare..........

ha det godis och sköt om er!

Carpe Diem !

som sagt var...dä ä mycke nu

Vill bara hoppa in och önska alla ett gott nytt år.........

Nu är jag ledig  i tre dagar så man vet aldrig, kanske det kommer ett inlägg hoppandes här rätt vare är...hehe

just nu orkar jag inte mer än en liten hälsning till alla (ska jag säga före detta) läsare...hehe.

kram på er alla

och ett riktigt GOTT NYTT ÅR......!!********

hoppsan sa

Jag har som sagt var väldans ont om tid. Imorgon blir det julklappshandling med polarn carola och söster anneli och sonen markus.... sen ska granen kläs och det ena med det andra.....

Jag hör av mej här igen när jag känner att tiden räcker till.....

kram på er alla och tack för alla julkort jag har fått....

carpe diem!

sara sara sara...

Det här inlägget tillägnar jag till sara-vännen....
Förlåt att jag inte har skickat några comments på din sida, men det är SÅ mycket o göra nu så jag har inte hunnit läsa ifatt mej än. Du skriver ju så bra och så mycket så jag måste komma igenom det jag har missat. Men det kommer att dröja ett tag. Jag hörde iaf. av din farmor att du kommer hem snart igen, då MÅSTE du komma och hälsa på mig på jobbet. Jag jobbar så gott som varje dag ända fram till åtminstone nyår...

Det är jättekul på jobbet och alla är trevliga och vänliga, men det är såååååååååå jäkla mycket så det är inte sant. Fylla på varor konstant kan vi göra eftersom det inte är så stora ytor där som jag är van vid så får man nöja sig med den plats som finns till godo och då blire mycket spring med varor kan jag säga och mycket malande av köttfärs....och NEJ vi packar inte om våran färs...........promise!!

Ingen kommer att vara gladare än jag när julen är över det är en sak som är säker.......

Men Sara hur har du det själv? Du kommer kring den nittonde om jag fattade det rätt va? Skulle va kul och få se dig åtminstone om vi nu inte hinner med den där fikan som vi har planerat att vi ska ta varenda gång du har varit hemma ... hehe...=o)

Very buisy women.........visst är vi?!!

Hoppas att du och alla andra med för den delen mår bra och att ni som KAN kommer att ta det lugnt i jul........
tänk lite på stackars mej.........
puss och kram på er
nu blire bastu och dusch och vila för min del.......

men

Det är gott att leva...........trots allt !

Oh la la.....

VILKEN vecka det har varit.......förlåt  för att jag inte har skrivit här på ett tag men det är MYCKET NU!!

Inte bra månad att börja nytt jobb på inom affärsbranschen kan man säga. Men jag ska inte klaga det kommer att gå bra. Hoppas att dom är nöjda med mej  me bara. Det går ju i ett nu om man säger så.... finns inte en lugn stund, och nästa vecka ska jag jobba mycket extra också så ni får inte räkna med att jag skriver här varje dag.

Alla är trevliga och snälla och kunderna är detsamma i stort sett. Och JA det är lite tjatig med alla som frågar vad jag gör där?!! Dom ser nog inte att jag jobbar där, vette fan vad dom ser men det är klart att det är konstigt för dom oxå att jag är där och inte i hum-hum-affären.

Men som sagt var så är det bra än så länge på det nya jobbet. Och annars har det inte hänt så mycket här på hemmafronten direkt.

Jag ska faktiskt vara så oförskämd och gå och ta mej något att äta nu och sen ska jag vila lite och sen blire tvätt och lite städning nu idag och imorgon.

Men orkar jag så lovar jag att jag ska uppdatera er lite mer här senare...........OKEJ?!!

Hoppas att alla hare godis och mår bra så här innan den stora mat-helgen! Ni har väl hårdbantat nu så ni kan vräka i er av alla godsakerna?

Ha det så gott så länge........

kram kram / det ska va gott att leva..........!!

tjolahoppsan..

Hallon i skogen !!

Jag har haft en häktisk vecka men jag lovar att jag snart ska skriva och uppdatera min blogg. Men inte just nu........
Det har gått hyfsat på mitt nya jobb, men många som har varit sjuka........

Återkommer med mer info senare.......

Tack alla ni som skrivit och undrat vart jag har tagit vägen...hehe...
gulliga ni är!!

kram och på återskrivande.........

RSS 2.0