we come in peace.....

melonhuvud (melonhelmet)  BLOGG...!!! 

Har inte bloggat, slaggat, joggat, groggat, loggat, raggat påååååå flera dagar kanske till o med veckor. Herre min skapare.. va äre me mej???

Men som ni kanske har funderat ut genom mitt val av bild, så har jag inte känt mig riiiiktigt kry dom senaste dagarna... kroppen är någon helt annan stans än va jag är. Den följer inte me mej riktigt så som jag har tyckt att den ska... Min kropp har den senaste veckan bestått av 325 kg bly, femton trumset, tretton duschar och cirka 3 frysar. Med andra ord .... har haft ont i hela kroppen, huvudet har värkt, svetten har lackat och har frusit konstant i vad som för mej verkar som en evighet.

VAD gör man då åt detta? Ja.. inte fasen vet jag... och inte har jag fått in några bra tips heller sen jag skrev om min ovanliga sjukdom... så nu tar jag nog o prövar något annat än alvedon, ipren, och allt vad värktabletter heter...

Kanske ska man pröva me någon flytande variant?  Ska se va jag har i vårat barskåp!!
Ja men där fanns det ju en hel del... Vi ses om en stund!!

Närå, jag ska inte dricka alkoholhaltiga drycker så här mitt i veckan....men IMORGON är det fredag, säger inget mera....

Annars har väl mina senaste två veckor varit över förväntan bra faktiskt, allt har flytit på bra på jobbet alla har FAKTISKT  hjälpts åt... Ja men det är faktiskt inte alltid som det händer ska ni bara veta... Det har varit superbra veckor .....

Men vad ska man säga om det som dom kallar för väder då? Ja ingen blev gladare än jag näre blev kallt och solen kikade fram, Sen kom den där jäkla Per och försökte blåsa iväg allt löst och icke löstsittande pryttlar såsom altantak soptunnor dörrmattor och hela granar och björkar.... Va menar han me o komma här o visa sig stor(m) hehe.... Han klara ju inte ens av att vara som Gudrun ... nä tacka vettja fruntimmer näre gäller stormvindar och det vet jag att ALLA karlar håller me mej om.... Ingen kan storma som en kvinna.. så hädanefter så kommer dom nog att fortsätta namnge dom rejäla stormarna efter kvinnor och dom mindre efter män.... (vare kanske så dom tänkte från början?)

Men nu tror jag att jag håller på att bli liiiite bättre ... det känns så i alla fall. Så nu kanske jag kan ta och gå och fika me alla dom som jag har lovat en fika ??!! Det är ju "suss", "kattis", Monica Å, tänkte jag skulle hunnit me en fika me Sara-vännen me när hon va hemma men varken hon eller jag hann ju det ...upptagna kvinnor som vi är .... hardworking women...*smile* .... Men nu jäklar skare bli fika av..
Ska bara räkna ut först hur mycket jag måste promenera för att gå av mej alla kalorier som jag har tänkt att min mage ska kunna placera ut i alla rynkor som har blivit nu när julmaten har gått hädan... *touch-down* sare bara så va dä väck.... tog nåra dar men nu finns det inga spår av varken julskinka eller dopp i grytan,,,, (ja jag menar MATEN "dopp i grytan" inget annat dopp i någon annan gryta)

fast konstigt äre.... gick ner tre kilo under jul och nyårsveckorna, men nuuuuuuuuuu har jag hittat dom igen.... dom bara låg där i en godisburk....exakt tre kilo , så nu sitter dom därom ska igen

HA DET GODIS ALLA VÄNNER OCH "O"VÄNNER.... VI HÖRS OCH KANSKE SES VI TILL OCH MED....

KRAMISAR/PYY

stormen närmar sig....

Jaha då var det dags för Gudruns syster att ta sig hem... Undrar varom ska kalla henne för? Gertrud - Gunilla - Greta???!!!
Halva altantaket håller på att blåsa väck, granen och björken böjer sig hit o dit så dom ser ut att kunna bli två bra gigantiska pilbågar. Eller varför inte katapulter??
Sitter bara o väntar på att något ska rasa rätt in i taket typ... Har vi inte fått nog av såna här oväder i södra sverige? Kan det inte fördela sig mer rättvist över hela sverige?

Nåväl, vet inte va vi gjort jorden för ont eftersom vi måste straffas på det här viset?? Vet inte om jag ska våga ge mej ut o lägga nåt på taket eller inte?

Måste nog gå o kolla läget i alla fall.... får skriva mer här senare under dagen eller imorgon...

ssssssssssshhhhhhhooooooooohhhhhhhhooooooooo....... så blåser jag iväg ut härifrån..

kram pyyret

världens längsta baksmälla....

Hur länge kan huvudvärk hålla på egentligen? Känns som om jag har världens längsta baksmälla, nu vet jag vad dom "äldre" menar med "dunka dunka-musik" ... det måste vara det jag hör konstant varje dag nu, fast jag vill inte bara kalla det för musik utan snarare ett 48-timmars trumsolo....
Det är i alla fall så det känns när man har konstant huvudvärk. Sen känns det ju även som om det är någon idiot som har lagt bly i schampot för något tungt äre där uppe på skallen som trycker en längre o längre ner.

Men inte finns det något botemedel inte, ne så nu ska jag bara gå o duscha och försöka låta bli att ANVÄNDA det där bly-schampoot. Sen blir det ner i soffan mjukisbrallor,linne,t-shirt,tröja,munkjacka,täcke och eventuellt en varm och gosig filt...sen kan det hända att det dyker upp en och annan hund som vill värma en oxå.... natti natti

 ha det gott vänner
vi hörs en annan dag....
kram pyyret

uppfinnaren ?!

Skelettinfluensan!!!!!!!!

Finns det något som heter så? Kan man ha något sådant?!!  Om inte så har jag precis uppfunnit en sådan sjukdom. Har ont i precis HELA kroppen, i varenda benflisa som finns, från huvudet ända ner i tårna.
Undrar om jag kan få patent på den sjukdomen? Ska jag söka tror jag..... hmmmmmm söker jag det på PatentVÄRKet i så fall *fniss*.


Nåväl, gjorde me andra ord inte så mycket igår...för det jag skriver idag hände igår....!!


Softade i soffan, somnade till en liten stund. Vaknade sen och skulle upp......AAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!

NU vet jag hur det känns att ha typ liggsår oxå, och dessutom vakna jag och trodde att någon hade stelopererat hela min kropp i sömnen.... Kunde inte röra en fena på flera sekunder.. vilken hemsk upplevelse!!


 

Sen när ögonen öppna sig så BOOOOOM......börja leta efter alla spritflaskor som bara MÅSTE stå där någonstans eftersom den  huvudvärken jag hade måste ha orsakats av MINST tolv liter sprit eller dylikt...Men det var tomt, inte en flaska eller ett glas så långt ögat nådde..


 

Satte mej upp i soffan för att gå o droga mej med något annat som typ en eller ett par kartor alvedon. Och vad händer då?????

Säger bara HÄLSPORRE ...!!! Ni som har haft det vet vad jag snackar om. INTE skönt alls och varför i hellsike heter det hälsporre?? Det SITTER ju inte ens under hälen!! Snarare vid slutet av hälen på sidan typ vid "hålfoten"...???!!!


Ingen bra dag idag pyyret tänkte jag

Fast skam den som ger sig! Visst kom jag upp och kunde gå till jobbet o handla lite käk. Var faktiskt ute på eftermiddagen oxå och gick en liten runda med 2 av mina systrar och en kompis. Sen blev det kaffe och fika, och som en räddande ängel så får jag ett sms från en av mina bästa vänner som säger att han oxå har legat hemma en hel vecka och har haft ont i hela kroppen (typ influensa då) !!


 

TACK GODE GUD JAG ÄR INTE ENSAM OM ATT HA SKELETTINFLUENSAN!! Den finns på riktigt...(fast de heter väl inte sårå kanske) Och jag som trodde att nu jäklar pyyret börjar du bli för gammal o får känna på alla krämpor på en o samma gång dårå....


Men eftersom d finns fler som har samma symtom och klassar det som en sjukdom så KAN det ju inte vara åldern ....eller...??


Dessutom så brukar jag alltid tänka att "det finns faktiskt dom som hare myyyyyyycket värre"....


Kram pyyret

 

RSS 2.0