Sväva på ett moln......

....tänk om man kunde göra det, och bara finnas till. Ibland är jag så trött att jag bara skulle vilja försvinna rätt ut i intet och bara vara, och ta dagen som den kommer tills min kropp och min själ har fått vila, andas och njuta.
 
Ibland känner man sig som två personer på helt skilda platser, vet inte, jag kanske är schizofren eller nåt ;)  men jag kan lätt ta mig in i en helt annan värld, bara med hjälp av en bild, en tavla, eller ett minne !! Och då är jag helt lost.... Jag kan också tänka mig att bli lite av en eremit ute i stugan, bo där, vara där, njuta där med en god bok, bra musik och mina egna filosoferingar. Men samtidigt vill jag vara social, när det känns bra och med rätt personer.

Det blir visst lite av ett svammel här idag, vad har livet att ge mig? Vad är meningen med att jag finns på vår jord, när allt ibland bara känns som att det SKA inte få gå ett helt år utan att det är tråkigheter som dyker upp som en mörk skugga bakom nästa hörn. Men sen är jag ute i mitt eget lilla Paradis, och får njuta av naturen, och av bästa vänner som hälsar på, och då helt plötsligt förstår jag att man ska njuta av det man får helt gratis!! Det bästa av det bästa är mina närmaste vänner, mina upplevelser, och att själv får vara en så bra vän jag bara kan, och det kostar mig ingenting. Det är synd att pengar styr livet i så stor grad, och inte tvärtom. Jag hade mycket väl kunnat leva i en värld där byteshandel varit den stora tillgången.

Men håll med om att när man får se såna här solnedgångar som jag får se en vacker kväll vid sjön, så är det värt att finnas till.
 
Ja det kanske är mycket av ett trassel allt jag babblar om här idag, men huvudsaken är att jag själv förstår, och att mina vänner vet vem jag är, och det gör dom, för se dä' vet ja' :) !!
 
Puss o Kram
Fånga dagen i din egen takt

RSS 2.0