Varning för känsliga bilder ;) !!

Hej hopp !!

Idag är det onsdag och jag är ledig, och för en gång skull verkar det som att solen kan titta fram. Det är redan ljust och fint och klockan är knappt sju på morgonen. Jag har onsdagar som städ-dag, så det ska det bli idag, men idag ska det även bli balkonghäng om solen stannar till eftermiddagen :D !!

Och från de ena hänget till det andra :P ......... igår vart jag o gjorde en tarmundersökning, för att checka ut så mitt senaste skov gick åt rätt håll. Det har hållt på ovanligt länge denna gången så jag vart ordentligt orolig. Så hur otroligt oskönt det än är att göra en koloskopi, så är tycker jag det är så underbart att det finns, för hur annars skulle dom kunna hjälpa mig?

För er som inte vet hur en sån kamera ser ut som dom filmar den mörka sidan me, så lägger jag in den här bilden på kameran.... vart den ska ta vägen och hur det ser ut inuti tarmsystemet lägger jag inte ut nåra bilder på dock :P

Denna gången gjorde jag inte koloskopin, utan rektoskopin och det gör inte alls så ont. Känns knappt alls, och som sagt var, kan det hjälpa mig att bli bättre ......... hade nog struntat i varom kört upp där bak just vid mitt värsta skov bara dom kunde ge mig medicin och hjälpa mig :P :P !!!!!

Nog me "skitsnacket" nu...... hehe........ Jag hoppas att solen kommer skina över alla idag, och att det blir en dag närmare våren och sommaren som jag längtar så mycket till. Vill ut till stugan och gömma mig där hela sommaren om det hade varit möjligt :P

Nu ska jag ta mig lite frukost, kanske jag tar på mig min pälsklädda huvtröja och går ut på balkongen och avnjuter den där, man får passa på innan dom "snälla,söta" barnen kommer ut och gör sig hörda på alla ljudnivåer !! Just nu är det bara fågelkvitter som hörs och det är nåt som jag mer än gärna står ut med att höra medans jag dricker mitt morgonkaffe och äte min frulle :) !!



Här är ett av mina små "konstverk" som jag har åstadkommit med hjälp av min iphone, min favoritsjö och mycket fantasi !!!

Ha en underbar dag alla goa vänner !!

Carpe diem, men göre lugnt !!!

puss o kram ......

Längesen, men nu jäklar !!!

Idag har det varit en grå o trist dag i lilla Anderstorp. Det händer inte så mycket här en regnig söndaeftermiddag precis :P !! Själv har jag haft en göttans sovmorgon, sen blev det tvätt av hallmattorna och hundfiltar. Mera softning i soffan och lite "facebooking" , sen blev det en shoppingtripp me goa söta fina Suss :D !!
Lidl, Rusta och sen åt vi på "lådan" i a-torp :P om nom nom...

Har haft en ledig helg, men mycket krångel och skit äre nu. Lite frusna rör i huset och i stugan som måste fixas, men så länge det inte är något MER allvarligt så gåre väl an !!! Känns lite skitnödigt bara att man ska behöva kasta pengar på sånt, men thats life, and it sure is mine !!!

Men där emellan har även jag mitt solsken och mina goaste stunder. Försöker njuta av livet och vad det har att erbjuda mig. Hittar mig själv mer o mer ju mer tiden får gå. Och jag kommer väl alltid att vara mig själv nu för tiden, det ska ingen annan ändra på, så va beredda på det alla ni som har tänkt, vill och ska umgås med mig i framtiden. Det blir både skratt och gråt och en hel del bus :P !!

Ni som känner mig som välast vet precis vad jag snackar om !! Jag är en Karlsson, och kommer så förbli !!


Jag har vänner som jag kan lita på till 500% och det är mina absoluta soulmates..... inte många som sagt var, men ju mindre desto bättre ;) om jag själv får säga det !!

Just nu sitter jag o tittar på skrotnisse och hans vänner, äter popcorn, dricker dr.pepper och njuter av tända värmeljus, två sovande hundar och lite snack me goaste vänner på fb :D !!

Jag är så tacksam över att ha er, och ni vet att ni alltid har mig här !!
Ikväll, asså senare ikväll, ska jag ta lite kaffe och avnjuta en liten black velvet och en chokladbit !

Tack o hej för today ;) !!

Carpe diem men göre lugnt !!

puss o kram !!

RSS 2.0