this is my kind of life !

Sitter på balkongen, lyssnar på min sommarspotifylista........Och den är väääääääääääldigt blandad ska ni veta.
Det är allt från Markoolio, Boney M, Monica Zetterlund till Mozart och Vivaldi och Ronny & Ragge :D
Men det är väl jag i ett nötskal, säger dom som känner mig !

Det är iaf underbart härligt just nu, med all värme och långa fina kvällar. Man sitter ute nästan till nio på kvällarna, och bara njuter av allt..... Behöver inte ens tänka !
Sen är det ju vissa saker man saknar alltid, man blir lite FÖR rörd över allt det vackra som finns att hämta här i livet... Det kan vara allt från en förnimmelse till en doft eller nåt som hänt nyss eller personer man träffat.
Det är mycket mer känslor så här på våren och sommaren tycker jag än vad det är på höst och vintern. Fast den tiden har ju sin charm med vintervit natur och gnistrande snö, tända ljus och brasor!

Men sommaren är nog min favorit iaf. Det är lååånga dagar och det gillar jag, det är många som undrar om inte jag sover någonting, men det gör jag ju naturligtvis, men kanske inte så mycket som andra :D
Jag behöver inte så mycket sömn, och när jag väl behöver den så sover jag bort en för eller eftermiddag, bara sådär !!

Just nu sitter jag bara och njuter för mig själv på balkongen... min dag har varit bra med lite städning,matshopping med suss och vi skulle åka och käka mjukglass, men det blev visst en hamburgermeny istället, när vi kände doften av mat behövde vi inte säga nåt till varandra, vi visste båda att de skulle bli mat istället för glass hehe... !!

Sen hem hit igen och bara vara...........That´s my kind of life....!!
Det är så man ska leva livet, sen hur länge man får leva det är en annan sak och inget man ska tänka på. Det är HUR man lever det och framförallt VILKA man delar det med som spelar roll.......

Carpe Diem, men göre lugnt!!
puss o kram på er!


Påsken......

Ja nu sitter man här mätt och belåten över god mat och god dryck !
Men jag kan nog hålla med min dotter om en sak! Saknar verkligen dom gamla hederliga filmerna som brukar visas så här i påsktider om Jesus och allt detta runt omkring...jag är väl inte någon jättetroende så, men dom filmerna gillar jag att se, som så mycket annat naturligtvis....

Det hör till påsken tycker jag, precis som vissa filmer som alltid visas till jul osv osv osv.
Det är väl lite det kulturella man saknar och traditionerna framför allt, var dom egentligen kommer ifrån ska vi väl inte glömma eller? Vi kan ju inte bara fira för att vi ska äta gott och må väl .....
Klart vi ska njuta av högtiderna.... men tycker ändå lite att vi ska minnas hur dom uppkommit !!

Aaja, nu är det som det är ... Idag är det en underbar dag igen, vi har väl inte haft så här vackert väder i april på länge tror jag... Men ingen är gladare än jag eftersom jag har tagit ledigt några dagar ;) !!
Ska både försöka göra nyttigheter och njuta av solen och de allmänt vackra vädret...

Vaknade idag med nackont, men det är väl sånt som går över hoppas jag... Jag har nog bara legat och drömt och sovit på nåt konstigt vis... Det finns dom som har det värre säkert, det är jag övertygad om !!
Man ska inte klaga över för mycket har jag märkt, det är slöseri med energi det också.... Kör på så gott det går, och tar dagen som den kommer!

Vi hörs här snart igen hoppas jag, jag ska skärpa mig och skriva lite oftare ;) !! Om det nu är någon som fortfarande läser mina inlägg här hehehehe !!?? hmmmm...

Ha en fortsatt trevlig påsk alla mina goa vänner !!
carpe diem, men göre lugnt!
puss o kram


Vi ska faktiskt ut idag, mitt lilla fejs och jag tjoooooo !! :) ( i solen på balkongen om inte annat haha ) 

Blond OCH klumpig !!




Har lyckats med nåt som jag trodde var en omöjlighet...
Skulle in med min dator från balkongen och sladden fastnade i stolen. Drog och slet i den så att när den väl lossnade så klumpfot som man är så ramlade jag in i lägenheten och slog pannan rätt i fönsterbrädan :P !!

Måste vart solen som gett mig lite yrsel också, kan ju inte varit den cidern jag drack till min lunch !!

carpe diem så länge, men göre lugnt!!

go mat o dryck ;)

Idag har jag haft kort dag på jobbet. 0700-1500 är ganska så lagom om jag får säga det själv :)
Det är fredag wooohooooo och jag är ledig helgen!
Jag har inte haft det så händelserikt idag, utan det har varit ganska normalt på jobbet.

Väl hemmal blev det duschen och lite fb, sen bar det iväg till gislaved för att inta en väldans god kycklingrätt som min gode vän tillagat. Persikokyckling med både ris och nudlar och go sallad och dressing till det.
Till efterrätt blev det en smarrig dumlekladdkaka som inte gick av för hackor precis... om nom nom nom.... !!

Så efter en sån kväll och trots att jag tog cykel hem också,så känner man sig som att man inte behöver äta på tre dagar typ :P
Fick ju goe dricka med, cider och kaffe och amarula, en tredryckes meny hehe... fördryck cider, huvuddryck kaffe och efterdryck amarula... :D

Efter cykeltur hem piggnade man till ändå, det duggade lite vårregn mot kinden, men det var bara uppfriskande och härligt. Väl hemma sparkar man av sig skor och kläder hoppar i morgonrocken och kollar va det är på dumburken..... inget kul där, så då blir det chatt och kolla inlägg på fb IGEN ! Sen sitter man där en stund tycker man, men i "verkliga livet" så har det gått både en, två, tre och fyra timmar !!!!!

Ja som om inte tiden går fort nog så måste man hjälpa den på traven,  fastnar framför datorn där tiden går i blixtens hastighet.....  Men roligt är det och ingen mer än jag själv som "har ont av det" så att säga...

Det är ett bra sätt att hålla kontkten med sina vänner som man inte träffar så ofta, men som man ändå vill veta vad som pågår i deras liv och vad för skoj som händer dom! Man själv kan dela med sig av sina erfarenheter och sina dumdristigheter, det beror ju helt på en själv hur mycket man vill bjuda på ....

Jag är iaf positivt inställd till facebook, den har räddat många svåra stunder för mig, och den har gjort så att även jag har kunnat hjälpa en o annan stackare med något !!


Jag har iaf haft väldigt väldigt stor nytta av datorn och facebook.... Är inte någon prylgalen person, men utan datorn skulle jag nog bli hmmmmmmmmmm galen !! :P :P
Tur man har en sgtationär, en laptop och en iphone då ju >< Som sagt.... jag är inte prylgalen !!
Mycket skulle jag klara mig utan, men vissa grejer är en del av ens liv nu så det är något som jag skulle sakna om jag inte fick tillgång till det när jag  är i behov av det... så är det !!

Nu blir det lite fiiiiilmtajm och sen sussa kudden.... (sussa kudde i soffan, eftersom dotter är hemma och hälsar på)
Mina ögon börjar ramla ner som om de vore rullgardiner som har fastna i halvläge nånstans .. :P:P:P
Hare gött allihop...
Nu tycktes jag höra John Blund ....
sandkornen yr som en storm i mina blåa ögon..... dom grusas in i en annan värld, ett annat land, en annan dimension med drömmarnas härligheter innanför ögonlocken,somnar jag med ett leende.

Ännu en dag har gått och ännu en dag står att vänta !!
Puss o kram på er

Carpe diem, men göre lugnt !!!

"http://www.youtube.com/embed/waQelTtnqhE


Gamla hundar ....



Har idag varit hos veterinären med vår gamla hund Ariel ! Hon har haft några tumörer på magen som har varit godartade typ i nåt år, men nu har dom börjat växa och hon ligger och slickar på dom hela tiden.

Jag kom till vet. idag på morgonen, och han konstaterade att det är bara att vänta och se om hon slickar sönder dom eller om hon börjar få ont, då får vi säga hej då till en snäll och lång livskamrat som har varit med oss i 12 år än så länge. Hon kan ju få vara kvar hos oss ett bra tag till, det vet vi ju inte, men bäst att förbereda sig för det värsta. Det kommer att bli så svårt ändå när det är dags så att säga.

Vi har haft många gosiga stunder Ariel och jag och mina barn !! Hon har och ger oss mycket värme och många roliga situationer också!
Hon är väldigt intresserad av min laptop när jag sitter med den i soffan ;) ! Vem vet hon kanske tror att hon har konkurrens om uppmärksamheten av den, eller så är det helt enkelt så att hon har hittat nåt eller någon som hon gillar på mina sidor hehe ;) Hundar är inte dumma alls, dom är väldigt kloka egentligen när det gäller vissa saker.

Andra saker däremot kan man undra om dom tänker över huvudtaget innan dom agerar!
Som t.ex när man är ute på promenad och det ligger en och annan dynghög lite här och var som kommit fram under snön... inte såååååååå smart att nosa och stoppa i sig av denna , vad dom tycks tro vara en delikatess !!
Och efter en stund tycks dom komma på detta för att gå vidare tills dom träffar på nästa delikatesshög som ligger lite längre bort hehe !!

Men som sagt var så går jag här och förbereder mig så gott det nu går att förbereda sig för en sån sak som att låta ens hund somna in för gott !!
Lika bra att göra det nu iaf. för som sagt var så vet man inte när det kan bli aktuellt ...

Lika trist och tomt blir det när det än blir, och jag ska alltid minnas henne som den glada och gosiga hund hon varit .. en liten toka emellanåt, men  hon har ju bott hos oss så vad kan man begära hehe!!

Hoppas hon får stanna ett tag till iaf.

Jag har väl inget annat att skriva om idag ... jag får smälta det här och ta in och försöka göra det bästa av saken. Får njuta så länge hon får vara min vän ...

carpe diem, men göre lugnt!!
puss o kram på er!

RSS 2.0