droppen dripp och droppen drapp...

Regn så långt ögat når. En riktig innersittardag är det idag, det regnar nästan hela tiden. Tror jag ska ta mej en glass och min bok och sätta mig tillrätta i rumpvilaren.....(dvs. soffan)
Idag har jag iaf. tagit mej tid att städa ordentligt, har dammat och dammsugit och torkat golven. Ska ner till tvätten nu med och se om jag kan hitta mina jobbarkläder som behöver en omgång i maskinen. Det börjar närma sig semester för min del. Jag har tre veckor och börjar vecka 27!
Det ska bli underbart gott, men sen är man inte ledig något förrän till jul och det om något är väl deprimerande?!?!

Jag skulle lugnt kunna vinna några hundra tusen och klara av att bara gå hemma och jobba i hemmet just nu känns det som. Jag har lite svårt för att smälta att jag ska jobba i 22 år till ungefär. Det låter sååå in i bänken mycket juuuuuuu!
Och kom inte och säg att tiden går fort,,,, inte när det gäller såna grejer....no no no....

Men man får väl ta en dag i taget, vecka för vecka och se hur det löser sig. Ingen som vet om jag kommer att byta jobb fler gånger i livet heller för den delen. Det känns inte som om kroppastollen skulle orka över 20 år till med det tunga jobb som vi har, vi som jobbar i butik. Både tidsmässigt jobbigt och tunga lyft och hårda golv att stampa omkring på. Fast å andra sidan så äre väl inget jobb som inte har något ont med sig om ni förstår hur jag menar.
Alla jobb sliter väl på sitt sätt så att säga.

Nåväl, nu vill jag inte prata jobb mer idag. På tisdag fyller ju våran polar Jozza år (vet inte om jag ska säga hur mycket hehe men det är typ 30 plus plus) så det blir väl något skojsigt vi hittar på, får se va vi kan klämma fram för dumheter....

Men nu känns det som om det vore dags för den där glassen och boken jag snacka om nyss.....

Hare godis alla vänner och ovänner...
carpe diem men göre lugnt!
kram

går in...

Ja så är det bara ibland, att man går in i sig själv totalt. Man struntar i alla andra och försöker undvika dom så mycket som möjligt. Sån är jag iaf. inte så ofta men det händer då och då. Jag måste få fundera färdigt och sortera alla tankar om livet och allt runt omkring.

Just nu har det inte hänt något särskilt sådär men man har som sagt var sina perioder i den här åldern (som kallas för medelåldern har jag hört) när man är skitkonstig! Man kan deppa ihop för vad som helst och reta sig på de minsta lilla. Men sen å andra sidan så är man så jävla lättroad så det är inte sant. Men en sak är säker när man har nått en viss ålder så tar man till vara på både livet och sina vänner på ett annat sätt än vad man har gjort innan.

Nog om detta mina vänner. Jag har ledigt hela midsommarhelgen nu så jag måste ta mig tid att skriva här lite så ni inte tappar intresset helt och hållet. Jag lyssnar just nu på en av mina favvisar....Lasse Lindh och låten "svenska hjärtan"... den är så jäkla bra.... Han sjunger nämligen så här....
: Jag ger dig inte min morgon inte min dag, du får nåt så mycket bättre, du får hela jävla jag.........hela underbara unika jag, inte nåt så fjuttigt som en morgonvacker dag.....dom säger dom bästa är tagna, men dom ljuger för vi är ju kvar....

Mmmmmmmmmm sug på den ni.......tycker ni ska lyssna på den några gånger och lyssna på texten....så sant så sant....

Nåväl, midsommarfirandet vart lugnt för min del. Våra barn är så stora nu så dom hittar på eget och vill inte vara med päronen och fira längre. Om det inte är alldeles nödvändigt förstås eller om dom inte har något annat att välja på.
Men det är ganska skönt att dom har sitt eget lite också, bara dom hör av sig emellanåt (sådär varannan timme eller så =O)   ) så att man vet att allt är okej... Orolig kommer man alltid att vara, men man måste ju släppa taget någon gång för jag är inte en av dom som vill ha kvar dom hängandes i en navelsträng hela livet.... Jag vet såna som är i min ålder och fortfarande bor hemma hos sina föräldrar och FORTFARANDE åker på semester med dom och så vidare....Me not like at all....nope!

Jag skulle nog känna att både jag och mina barn skulle må bra av att dom flyttade hemifrån så fort dom klarar sig själva ekonomiskt och har en utbildning klar att vila sig på. Det är en nyttig läxa och erfarenhet att få bo själv och sköta sig själv och framför allt lära känna sig själv ordentligt innan man flyttar ihop med någon annan.

Men sen hur det blir i verkliga livet är ju en annan femma. Jag är lika mycket hönsmamma som någon annan ... tro mig !!

Jaha, nu till det komiska som har hänt mig under dom här dagarna som jag inte har skrivt här.
En morgon när jag hade duschat och skulle "torka" öronen, tog jag örontops som vanligt och skulle gräva in på allt som samlats sig i lurarna, men vad händer när jag tar ut topsen igen????? DET FINNS INGEN BOMULL KVAR PÅREN!!
Och vart har den nu tagit vägen undrade jag eller var det ingen på den när jag stoppa in den i örat??? !!
Den frågan har jag inte fått svar på än för jag har inte varken orkat eller hunnit ringa till läkarstationen för att få en tid och kolla. Jag försökte gräva ut den själv först men jag är rädd att jag peta in den längre än varen hade kommit, syrran försökte med men varken såg eller kunde fånga upp något misstänkt ur hörsnäckan....hehe...

Nähä gosiga vänner.......nu ringer det i telefonen (ja jag hör den fortfarande)..... bäst att svara......
återkommer inom en snar framtid härå......

kram på er alla och fortsatt trevlig midsommar
carpe diem men göre lugnt.....

=O)

RSS 2.0