Snart är det väl vår .....

Äntligen har jag varit ute i stugan ett par dagar, och kunde konstatera att allt var okej. Inget fruset vatten, ingen invasion av små gnagare och inga inbrott :)  !!!
Jag var nere vid sjön och fotade lite. Det är så lugnt, fridfullt och vackert. Vad mer kan man begära av livet än att få njuta av naturen? Det är en gåva att få gå där o bara pyssla lite, ta timme för timme och göra vad som andan faller på. Sitta och höra sprakandet från kaminen, med ett glas vin eller en öl eller en kopp kaffe med nåt gott till att äta. Livskvalitet kan man kalla det för. Så nu väntar jag på våren, sommaren och framför allt semestern så jag kan få njuta av allt det goda som finns i min närhet.

Sen att jag går där o lullar och slår i huvét i takbalkarna jag hämtar ved, eller att jag plurrar i vattnet när jag o Elvis är ute o går, får blåsor i händerna av dom första kantklippningarna eller att myggen biter lite här o var, det glömmer man fort när man hör fåglarna kvittra, vattnet som kluckar mot stenarna och sommarvinden blåser varmt och mjukt mot mitt ansikte.

Lite kaffe eller en drink vid stranden, och solens strålar som gör kroppen varm, väger upp alla små "olyckor" som kan hända. Det är ju inte för inte som jag kallar det för "Paradiset"
 
Puss o Kram
Fånga dagen i din egen takt !!

RSS 2.0