Även ett regn kan vara vackert ......

Idag är det en dag som känns bara lugn o harmonisk. Regnet strilar ner sakta, sakta och med en värmande känsla. Ett vårregn skapar känslor av alla de sorter, det droppar med lagom små söta droppar, och det luktar så underbart härligt...
 
 
Och som en del säger.......  "Jag älskar att gå i regnet, för då kan ingen se att man gråter" .... Det är ju också en befrielse att få öppet gråta vart du går eller står, utan att nån ska fråga vad som står på. Man kan ju bara ha en "sån" dag. Jag älskar också att gå i regnet av den anledningen, men även för att bara känna värmen av ett lugnande regn, att känna hur naturen tar upp vårens bevattning för att kunna övergå till en fin o skön sommar :) !!
 
 
En sommar som jag hoppas ska bli underbar för alla mina vänner, nära o kära och kanske även för mig själv. Jag tar en dag i taget som vanligt. Livets berg & dalbana har vi väl för att kunna uppskatt det goda i livet på rätt sätt. Dom som inte får uppleva det dom ser inte världen för vad den är. Lite synd.... alla borde få uppleva livets äkta glädje, kärlek och livsnjutning. Det är fint att leva, det är inte alltid så lätt, men det är väl värt att kämpa för. För om du inte försöker, om du ger upp, så kanske du missar den dagen när allt känns rätt.
 
Ha en underbar långhelg ......
Fånga dagen, men gör det på ditt eget sätt......
Puss o Kram

RSS 2.0