love.....

Kärlek behöver vi alla! Vidunderliga känslor, som ska ges till den/dom som man älskar. Den man älskar är alltid vacker,vad som än händer! Partnern, barnen husdjuren..... alla ska ha kärlek, men på olika sätt!
Man ska dela glädje som sorg tillsammans, man ska visa respekt för varandra. Dela allt som går att dela.....
Man ska känna närheten vart du än befinner dig, man ska ge och ta från samma hand!

Man ska vara sig själva och tycka om det man ser och det man gör! Man ska älska, med både kropp och själ! Njuta av livet tillsammans så mycket det bara går, man vet inte när det är över! Dela dina tankar och idéer, säg till dom ni älskar att ni älskar dom.... rätt var det är så kan det vara för sent! Det är inget farligt att säga dom orden, det viktigaste är att man menar det man säger...

Kärlek behöver vi alla!

puss o kram på er
carpe diem, men göre lugnt!

bara vara....

Idag ville jag ha en sån där bara-vara dag!! En dag där jag bara finns till och gör det som faller mig in. Ligger i soffan hela dagen, är ute och går och funderar eller bara sitter och skriver eller ritar eller va fasen som helst. Bara vara !! Bara vara mig själv, bara vara där jag vill vara och bara vara där mina tankar är!

Sådana dagar är viktiga för mig. Jag har kanske LÄRT mig att såna dagar är nödvändiga eller så har jag alltid vetat det men inte kunnat utnyttja min tid för sånt innan. Men nu vet jag och nu finns dom dagarna i mitt liv ofta ofta. Jag har det hela tiden i mina tankar och i mina känslor... att bara finnas till ! Att bara finnas till för mig själv om jag så vill, eller att bara finnas till för andra som behöver mig och som vill "bara-vara" med mig .... Det är kanske få förunnat att kunna ha såna dagar, även om allla KAN ha det, så är det inte alla som vill eller vågar....

Det är modigt att bara vara.... bara vara sig själv, ingen annan! Inte vara som andra vill att du ska vara....Det är modigt! Det är däremot inte modigt att styra andras liv och bestämma hur dom ska vara, är det sann kärlek när man försöker göra om folk till något dom inte är? Trivs man med sitt eget liv då?

Hhhmmmm ... tål att tänkas på!

Jag är nog modig nu i alla fall... är bara mig själv och är med folk jag vill vara och bryr mig inte om andra...

puss o kram
carpe diem, men göre lugnt!!



Ledig helg....

Nu är det bara en jobbardag kvar sen får jag äntligen vara ledig en hel helg !! GUUUUD va skönt det ska bli... Måste väl ta en sväng med snabeldraken och städa lite mer ordentligt känner jag det som. Vill ha det hyfsat rent och snyggt så till nästa vecka så slipper jag städa på mina lediga dagar som jag har både på tisdagen och onsdagen!! ;) ... Då kan man hitta på nåt annat roligt i stället ju :D !!

I onsdags var jag ju och tatuerade mig också, äääntligen säger jag!! Jag har alltid velat ha en, men det har inte blivit så av olika anledningar som jag inte orkar dra här.... Jag är såååååååå nöjd med den, MEN jag ska fylla ut den lite till med lite mera snyggt runtomkring, men det får dröja ett litet tag iaf... Och NEJ jag tyckte inte att det gjorde så farligt ont.. var helt okej inte alls farligt .. fick mest ont i nacken eftersom jag satt och tittade på hur den tog form och blev den vackraste tatuering som jag kommer att ha... Superfint motiv och så har jag mina älskade, älskade barns namn, de finaste av allt !!
Det är ju inte omöjligt att det blir nån till då ju hehe !!

Sitter här framför datorn med lite konst från mitt album, läste i en tidning att konst är som en dikt men utan ord! Mmmmmm så kan man nog säga att det är....det tycker jag nog. Man får dikta ihop en egen version om tavlans liv... Man kan bara fördjupa sig i den och försvinna i en annan värld ! En njutningsfull värld där du själv bestämmer vad som hänt och vad som kommer att hända.... Jag har ju nu äntligen lite tid för att roa mej med mina intressen som en del kanske har märkt här. En del visste inte, eller vet inte om mina intressen för konst och poesi och dikter och inte minst musiken. Men nu skiter jag i vad alla andra tycker och släpper loss mig själv i min drömvärld, flyger ut och lever upp, njuter i fulla drag av allt jag kan hitta som roar mig och som jag tycker om och älskar!  Har väl egentligen alltid föstått att det är en del av det som livet går ut på... Men har inte alltid hunnit att stanna upp  och ta för mig, men det ska det bli ändring på nu .... Nu är det jag och mitt liv och mina barns liv som är viktigast, inte vad andra gör eller vad andra vill att man ska göra.

Säger som alla småbarn brukar säga när dom vill visa att dom har utvecklats, och att dom har lärt sig något....
KAN SJÄLV !! 


puss o kram på er
carpe diem, men göre lugnt!!

Alla hjärtans dag ... <3

Jag vill naturligtvis önska alla mina vänner en härlig alla <3 dag/kväll !! Men mest av allt går mina tankar till mina härliga och underbara barn ! Tänker på er och önskar er all kärlek i världen, nu idag och för all framtid också ...  Ni är mitt allt :D
Pussar och kramar till er i massor.... En cyberkram tilll emelie som inte kan vara hemma och få en "paaw ruigtigt" hehe... Markus har fått en idag innan han åkter vidare med sin söta flickvän Camilla, och dom firar ett halvår idag så ett extra grattis till er då ;) !! kram kram på er!

Min egen dag har varit jobb från 07,00-15,45 cirkus ! Det gick väl ganska fort idag, men det är mycket och göra och mycket att komma ihåg ;) Inte alltid som mitt teflonminne och min blondinIQ hänger med .....Men man  gör så gott man kan... mer kan väl ingen begära!!??

Igår satte jag äntligen upp mina nya gardiner med som jag säkert köpte INNAN jul typ tror jag !! Det blev ganska nice tycker jag :) lite hemtrevligt sådär.... passade iaf med mina mattor och min stooooora stoooora härliga soffa !!
Massa tända värmeljus och doftljus med så blire nice myspys!

Det blir iaf en lugn kväll här i det Karlssonska hemmet!!
Hopas alla därute får en bra kväll och mycket god mat och dryck ;)

puss o kram
carpe diem, men göre lugnt!

lugn helg som vanligt !




Ja här i a-torp blir det en lugn helg som det brukar vara här hos mig! Jag är ju inte helt frisk heller och måste ändå jobba eftersom det inte finns folk att sätta in, så jag kommer absolut att ta det lugnt. Teve och dator fåre bli ! Jag ska ju snart fixa till mig en liten tatuering också ... så här hoppas jag att den ska kunna se ut ;)  Har fått tid nu på onsdag. Snart ska får jag väl gå på flere skönhetspartyn med eftersom jag hade ett eget och dom som var här kommer troligtvis att ordna ett dom också så då får man ju ställa upp och komma. Det är härligt att få pyssla om sig själv lite faktiskt;)  Jag har inte så mycket att berätta om idag, eller skälla på eller klaga på som jag brukar ha.... Jag känner mig mycket nöjd med livet just nu faktiskt, det är bara huset som är kvar till försäljning och en rensning där som fattas... sen är allt helt okej känns det som. Jag kan ju inte tacka alla vänner nog så mycket för allt ni gjort för mig.... Speciellt "vissa" goa vänner som alltid finns där!

Hoppas ni får en trevlig helg allihopa iaf,...
Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske tjöta me lite nice people !!
kram o puss
carpe diem, men göre lugnt!

Stora fynd-dagen !

Jaha idag har jag varit på röda korset i anderstorp och tro det eller ej, men jag har faktiskt fyndat där ! Tycker ju JAG då naturligtvis, jag begär inte att någon annan ska gilla det jag köpt, men för mig är det verkliga fynd! Sen om det är värde i dom i pengar eller inte,det kan inte jag säga, men som sagt var..fynd för mitt tycke och smak!
Här är lite fotn på det jag handlat ... poesiböcker och lite annat smått och gott i bokväg !


DET är verkligen inte dåligt för att ha varit och kollat in röda korset i anderstorp vill jag lova... Jag och många många fler tycker inte att man kan hitta så mycket där annars, för dom rear sällan sälllan sällan ut det dom har kvar längre tid, så det samlar på sig en massa som dom inte säljer och sen får dom inte plats med att ta in nya grejer... Det är lite crap enligt min åsikt, för när man kommer dit ibland och vill lämna typ möbler så säger dom att dom inte har plats att ta emot, och så ska det väl  inte vara på ett sånt ställe? Antingen får dom ju sälja ut det gamla som dom ser inte går att sälja för det priset dom först har satt, eller så får dom skaffa större lokaler så att dom kan få ruljangs på sakerna och så att dom kan ta emot när folk vill skänka dom  grejer till försäljning...

Igår hade jag Mary Kay - party me... vi blev inte många men vi hade trevligt i alla fall...
jag hade en make-up skola med Petra själv först... resultat aja blev väl inte värre iaf hehe !! Det var kul att få lära sig en del om hur man ska göra,och hur och var du ska använda produkterna.... här är två av mina gäster med som jag tror vart ganska nöjda !? Jossa Andersson och
Jenny Möller,(Anna Karlsson kom inte med på bild hehe!! )
För visst är det gott när man kan pyssla om sig själv lite och ha det som ett litet minispa, fastän man får sköta ansiktsmassagen själv hehe !!

Det var lite Rose´vin till detta och sen en enkel fika med frallor och diverse mat-attiraljer till detta.....

Det var en väldans trevlig kväll iaf så ni som kom ska ha mycket tack för detta !!

Annars har det varit en dag som alla andra här på torsplan... Har tvättat och diskat, slappat och slöat, suttit vid datorn och lyssnat på musik och kollat konst!!

En dag som många andra som sagt.......
Sov så gott
Ha det godis!
puss o kram
carpe diem, men göre lugnt!

Just the way you are....

Man ska bara vara som man är och inte göra sig till på något vis, det där lär man sig nog med tiden om man har fått lite livserfarenhet i sitt liv. Man ska inte lyssna så mycket på vad andra säger, man ska inte göra om sig till något som man inte själv vill vara. Ska inte ta åt sig  andras råd om dom inte följer dina egna värderingar..... Va dig själv och var glad, i stället för att vara någon som andra vill att du ska vara och va orolig och rädd hela tiden för att göra fel, se ut på fel sätt eller säga fel saker.... !!

Duger du inte som du är i din själ och i ditt utseende för dom som kallar sig dina vänner, så är dom inga riktiga vänner ! Det där är väl det som jag har tagit åt mig mycket mycket mera av nu än va jag någonsin har gjort i mitt liv innan, och det har varit min så kallade räddning på många många många sätt. Nu VET jag vilka som är mina  RIKTIGA VÄNNER... Det har kommit helt nya och det har försvunnit en hel del gamla kan jag säga. En del trodde man att man kände så väl som handen i sin handske, men ack va man bedrog sig... Förhastade slutsatser, skvaller och felaktiga värderingar på livet, det är vad jag har upptäckt att dom har dom så kallade "vännerna" som inte visat röken av sig på ett halvår, men frågat ut mina närmsta RIKTIGA vänner hur jag har det och vad som händer i mitt liv....

Dom har lyssnat på skvaller, tagit åt sig detta och spridit det vidare... Är det så dom ser en god vän? I så fall vill jag inte träffa deras vänner heller....

Jag nöjer mej med dom få jag har och dom kan jag LÄTT räkna på nästan EN hand ...

Tack för att ni finns än en gång säger jag det till er mina käraste, snällaste vänner! Jag är så lycklig som har er som vänner.... I love you just the way you are....... ;)

Puss och kram på er
carpe diem,men göre lugnt !!


fryser som en ........

hund! Fast hon ser inte ut att frysa så mycket den här hunden...nä Ariel ligger och solar och gottar sig. Jag vill OCKSÅ ha sol nu ju.... man ler ju bara man tänker på den varma underbara solen som vi ska få glädje av snart...förhoppningsvis iaf.

Idag är det riktigt, riktigt rått ute och det blåser mycket med, så det går rätt igenom kroppen. Jag brukar INTE ha några sockar på mig inomhus om jag kan låta bli, men idag var jag tvungen att ta på mig både ett par vanliga och ett par myssockar! DET händer inte så ofta ska ni vet.....

Idag har det inte hänt så mycket carpe-diem-fronten eller joooo de har de ju förresten, har inte gjort mycket vettigt alls idag ju. Jag har bara jobbat som vanligt (slutade till och med liiite tidigare) sen var jag och köpte present till min sons flickvän för hon fyller arton år idag HIPP HIPP HURRA FÖR Camilla då !! Jag kan ju inte skriva här va det är jag har köpt, om hon mot all förmodan skulle få för sig att läsa min blogg, så är de ju inte skoj om det står skrivet här va det blivit för paket!

Har kollat lite tavlor idag igen, men jag har inte lagt ut några på fb för jag tror att vissa tycker det kan bli lite för mycket av mina inlägg med tavlor och konst... så det får ni slippa idag !
Inatt sov jag inte en blund.... tog mobilen för att leta upp nåt kul på teve att titta på, vad hittade jag då? JO gynekologen i Askim !!
Borde varit ett riktigt sömnpiller, men samtidigt var det ganska kul och man kunde känna igen en del FAKTISKT hehe.. så aaaaja, de låg jag och tittade på tills klockan ringde vid 04,45 piiip !!

här kom de iaf !! lite konst... mmmm hehe!

Nåväl, upp och hoppa vid kvart i fem, ut med hundar, äta frukost, läsa tidningen, kolla fb sen bar det av till jobbet med stora kliv som gick i takt med toto´s While my guitar gently weeps och Living for the city och några till ...jag har ju ganska hög volym när jag lyssnar på musik så jag spelar nog för resten av anderstorp med när jag går till jobbet...hehe.. Så hör ni nåt svagt i samhället som låter som musik så kan det vara jag och min Iphone som är ute på promenix eller på väg till jobbet ;)

Jag var och fyllde på pellets med i huset efter jobbet så det håller sig varm om natten !
Den funkade fortfarande iaf...peppar peppar...;)
Annars har dagen flutit på som vanligt... Jag och min nya partner får väl sätta in en bild på han med eftersom alla som inte har ett liv, vill veta om jag har någon ny, så varsågoda här är han..min nya partner.... Dell Packard-bell heter han... Så nu kan  ni sluta fråga ut mina vänner om huruvida jag har/hade nån annan.... Fråga MIG nästa gång i stället så kanske ni får veta sanningen !!!!

(Det var jag bara tvungen att skriva ur mig förlåt alla vänner, som får tusen och tusen frågor om mig, och jag är glad för att ni är mina vänner för ni vet hur ni ska hantera detta.... Puss på er alla även ni som inte är här! )

Jo som sagt, jag och min "nya partner" har underhållit varandra med lite nätsurfing och lite chitt-chatt ;) !!

Som en helt vanlig dag i mitt lilla liv på torsplan....
Nu måste jag iväg och ta emot en pall med pellets....
Vi hörs väl imorrn igen....
puss o kram
carpe diem, men göre lugnt !!


RSS 2.0