har fått en inneboende...

Hej alla glada semesterfirare........Ja jag har som sagt var fått en inneboende hos mig nu. Han heter ÅGREN, och han flyttar alltid in hos mig så här sista veckan på semestern. Varför vet jag inte riktigt men han har nog en hel del släktingar för jag har hört fler som har fått Ågren-sambos....Dom har nog ingen annanstans att ta vägen, jag vette fasen vart dom är resten av året men så här på sommaren dyker dom upp som svampar i skogen.... som bären på buskarna och som äpplen på träden...
Och inte betalar dom något heller.... nej dom ger en baaaaaaaara dåligt samvete för hur lite man har gjort på semestern och för att man snart ska börja jobba igen.

Men men det ska väl gå det här också, men som jag sa till någon innan idag så är det här sista måndagen i frihet.... imorgon är det sista tisdagen i frihet.....osv osv.

På tal om sambo så är min RIKTIGA sambo, min guuube och min son på en liten sommarturné i Särna. Dom stack dit och skulle fånga gammelgäddan eller något liknande, Fick just ett kort på "Marres" första fångst och det var nog barnbarnsbarnsbarnsbarnsbarnet till den minsta gammelgäddan.... typ fem cenitmeter lång och precis att den syntes i handen på honom....ja ja...huvudsaken är att dom har det gott och njuter av naturen.

Idag har jag bara tvättat lite grand och varit ute med dogsen ett oräkneligt antal gånger... lagat lite käk och diskat och vilat middag. En öl till middagen unnade jag mej också....Gott gottigottgott

Har annars inget direkt skoj att berätta vad jag kan komma på nu då, förutom att jag och suss drattat iväg till stora stan gislaved några gånger för att shoppa lite dittan och dattan.... mest dittan !!!    =O)
tack för det suss kram på dig kompis.....¤ mitt lilla solsken !

Annars just nu så ska jag och mina små mjukisdjur dvs. mina hundar gå och lägga oss i soffan och hare mysigt.... kanske blir en tur till så dom får sniffa-kissa-och baja av sig innan kvällen kommer och tröttheten grusar våra ögon.
Man kanske ska fälla en kommentar om vädret också för det är ju brukligt så här när man försöker konversera lite med folk man inte känner så bra. Här har det ABSOLUT inte varit något pressa-i-solen- väder. Det har för det mesta varit uppehåll men kvavt och mulet för det mesta, varmt har det definitivt varit men ingen behaglig värme alls måste jag säga.

Elvis (vår yngsta hund) är ju faktiskt den enda "karlen" i huset nu när dom andra är borta så jag hoppas att han beskyddar mej när monstrena kommer om kvällen och vinden låter sådär spöklikt som den kan göra ibland.... men han är själv ganska rädd av sig för främmande ljud så det låter inte troligt att kalla honom för vakthund direkt.

Han ligger faktiskt mest i soffan och sover om han inte försöker få en annan att slänga lite leksaker typ bollar åt honom så han kan ha lite skoj emellanåt, nej som sagt var så ligger han mest och sover  och snarkar gör han också, men vilken hane eller karl gör inte det?! Om han mot all förmodan inte sover så står han i soffan och spanar ut genom fönstret och när han gör det så trycker det lite extra hårt på lilla maggen så en och annan smygfis blire där också.... ibland luktar dom för jävligt ska jag tala om...det är nästan så man undrar om han inte gjort nummer två fast det inte syns någe....jomen så äre....

Ariel hon är lugnare än en filbunke, om inte sengångare vore ett annat slags djur så skulle man tro att hon var en sådan. MEN prasslar man med en godispåse, öppnar en chipspåse eller dylikt dååååååååå är det en "bitch" som får fart på arslet och steppar in lite försynt för att kolla om man kan tigga sig till en bit eller två..... och jag ska erkänna att det kan dom för det mesta göra också.... dom äääääär ju sööööta dom små liven....sammetsögon och allt....smälter man inte då så gör man det aldrig....

Ne nu äre dags för mej att säga morsning korsning och goodbye....
hare gött alla som kan......
carpe diem men göre lugnt


kram

här kommer det en typ dikt...

Det kostar!

Jag vill fly till lugnet
Jag vill ut ur stressen
Varför ska allting kosta ?
Kostar det inte i pengar så kostar det i känslor
Behöver jag allt det här som jag har?
Det kostar..
Det kostar möda..
Det kostar tårar..
Det kostar tid..
Det kostar .. !

Jag kan betala i kärlek och känslor,
kärleken till min familj
kärleken till naturen i sig
kärleken till lugnet
Det kostar..!

Men jag har ju redan betalat ganska mycket då, men inte fått så mycket valuta för det.
När ska jag få njuta av livet och må riktigt väl?
Det kostar..!

När kommer "varorna" som jag har betalat för i flera år på avbetalning kan man tro ..
Ska man behöva vänta på dom ända tills man är pensionär och man inte knappt kan eller hinner njuta av dom förrän livet tar ut sin rätt och man inte orkar njuta?
Det kostar..!

Jag vill ha ett gott liv NU,och jag vill kunna dela det med min familj och mina vänner.
Kan man inte bestämma det själv? Hur gör man då?
Eller gör man inte det?
Vet du?
Det enda jag vet säkert är att
Det kostar...!

Ps! och vi betalar med en väldigt väldigt hög ränta dessutom DS!

Kram på er och sköt om er väl...
carpe diem men göre lugnt


RSS 2.0