Det går sakta men säkert framåt.....

Nu har det gått några år, man har gått igenom mycket, och det har varit tufft och svårt men också väldigt nyttigt, och man har fått en helt annan syn på livet. Och nu tar jag ett nytt steg, men det steget är inte så långt dock ;) ! Faktum är att det bara är två steg från en dörr till en annan. Flyttar från min 3:a till en 2:a och det är dörren bredvid den jag har nu, så som sagt, steget är inte långt, men ack så roligt. Både för mig och för mina "inneboende" som själva fått en etta här i samma område :D !!
 
 
 
Nu får man rå om sig själv lite igen, och har man som jag stora barn, så känns det skönt att dom får något eget, får lära sig klara sig på egen hand och få forma sitt liv utan att ha mamma i hälarna även om det är ofrivillgt. Jag älskar mina barn för dom som dom är, för att dom vågar vara sig själva, och för att dom vågar säga till mig att dom älskar mig, att dom brys sig om mig. Att få höra sådana ord är värt mer än vad som kan köpas för pengar. Man får kram och puss av dom och av deras sambos, och det värmer både själ och kropp. Att få se sina barn växa upp, är en gåva som man ska ta tillvara på. Det är skönt att även dom får inse att allt inte är lätt, fint härligt och underbart, utan även att livet är hårt orättvist och ibland otroligt trist. Det där kan man såklart styra lite själv, men har man inte upplevt motgångar, vet man inte vad en liten skjuts framåt mot bättre tider är och hur underbart det känns. 
 
 
Naturen, livet, närhet, kärlek och en skopa humor, det kostar inget mer än tid. Och det är värt mer än ett valv fullt med pengar. 
 
Ha det så gott alla
Puss o kram och skänker mina finaste, bästaste vänner all värme och kärlek som dom behöver <3
Carpe diem, men på ditt eget vis :) 

RSS 2.0