En helt vanlig dag... Eller?

Vaknade ganska sent idag! Typ halv sju/sju nång gång... Ut med hundarna, in och äta frukost. Sen börja jag med att kolla vad som hänt på facebook. Chattar lite med goa vänner, jag pratar inte med så hemskt många på chatten, det blir bara för rörigt, men vissa goa vänner kan man inte låta bli att prata med hehe!! Det blir sååå roligt ibland så man skrattar sig själv av stolen och håller på att pissa på sig samtidigt hehe!! Det är precis som det ska vara när man har sina soulmates på tråden. Får peppa varandra och se till så att alla mår så bra dom kan! Nåväl, detta om detta! En helt vanlig dag!

Har hängt upp lite tavlor i mitt alltför tomma teve-rum! Det får plats mååånga mååånga fler ;) ! Sitter iaf och dyker in i dom jag har titt som tätt.. Då kommer man in i sin andra värld, där man kan leva ett fritt liv utan några som helst förmaningar eller måsten! Där får du strosa runt som du själv vill.. Det är underbart härligt med konst, när man kan krypa in i dom och försvinna helt en stund... ingen som ser dig ingen som hör dig! Du ser livet ur en tavlas perspektiv... En helt vanlig dag!

Har tvättat, lagat mat, diskat, dragit snabeldraken på en matrunda, läst 91:an Karlsson, kollat in minnenas journal, ätit igen, varit på röda korset, ny lampa, ny diktbok och glasunderlägg. Hundar har fått mat och varit ute på kisserunda! En helt vanlig dag!

Har pratat mer på fb. Gjort lite inlägg där, och kommenterat lite också! Har grattat syster som fyller år, har både lagt på och tagit av mig ansiktet. En helt vanlig dag!

Sen får man en eller två kommentarer av en vän, som gör en så glad så att en helt vanlig dag blir till den bästa dagen hittills. En helt vanlig dag blir den mest ovanliga dagen av alla .... att några små ord kan göra så stor skillnad när man är i sin helt vanliga dag i en helt vanlig vecka, då tänker man vilken gåva jag har fått som har så goda vänner och som säger rätt saker vid rätt tillfälle .... det är såna vänner man ska ha livet ut. Det är dom vännerna som känner dig välare än någon annan, dom känner dig nästan bättre än vad du gör själv! Dom vännerna vårdar man ömt och försiktigt.

En helt vanlig dag, blev en helt annan dag!

puss o kram på er!
carpe diem, men göre lugnt!


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Kanon bra bloggat!

2011-03-02 @ 22:29:16
Postat av: pyyret

THANKS :) !!

2011-03-02 @ 22:38:14
URL: http://pyyretdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0