regn regn regn...

Igår var det dags för studenterna att ha sin bal. Det var mulet hela eftermiddagen och vid fem när dom skulle gå sin parad upp till hotellet så vart det nog så att hälften av dom fick gå i regn och blåst. Inte trevligt alls, tyckte mycket synd om dom som kom bland dom sista för regnet bara öööööööste ner.
Fick i alla fall se dom jag ville se, och det var ju "gubbens" systerson Glen och Emelies pojkvän Emil. Dom var sååå fina bägge två. Lika glada var dom också, dom är ena riktiga solstrålar dom två....

Vackra klänningar var det gott om men det var en och annan som inte föll mig i smaken direkt. En tjej hade sin sittandes så löst att ena bröstet höll på att ramla ut och det kan inte ha varit så nice. Det hjälpte ju inte att hon gick och drog upp klänningen hela tiden heller eftersom halternecken säkert hade lossnat i nacken på henne....

Nåväl, dom flesta var jäääättefina i sina kläder, inget snack om saken....

Och SARA.....guuuud va kul det var att se dej igen!! och va fiiiiiiiin du va! Du såg ju ut som solen själv, utan glasögon och supersnygga kläder och det riktigt strålade student om dig...hehe...riktigt roligt att se dig så glad och pigg och ja en solstråle helt enkelt....
Ser fram emot att få jobba med dej...verkligen...då blir det full volym me winnerbäck och hellström på morgonen...japp!! ;o)

Idag har det väl inte hänt något speciellt. Har skurat vår soptunna ren från en massa skit, sen har vi (jag och syster anneli) varit och våldgästat Jenny . Vi tvingade henne att bjuda oss på kaffe.....så där satt vi en stund på hennes balkong och drack kaffe och snackade skit som vanligt.

Vart ute på nätet innan o kollade in en sida med posters på....har lagt den som länk här på min sida. Där finns verkligen precis allt...hittade massor av roliga skyltar men som jag inte kan lägga in här för jag har inte program för det. Men på en stod det så här (och den passar verkligen in på mig *fniss*)

"I AM NOBODY. NOBODY IS PERFECT. THEREFORE I AM PERFECT .

Visst stämmer det på mig =) *hihi*

en annan lite "snuskigare" variant av skylt löd så här:

" I´M ON PROZAC,ROGAINE AND VIAGRA
  I´M HAPPY, HAIRY AND HORNY"

Ja ja ni får gå in på sidan själva och kolla höll på att garva mej själv av stolen...

Har lagat middag idag också faktiskt hehe. Det blev nypotatis och kall skinka, sen har jag även lagt ihop en smörgåstårta, en ny variant som jag inte har provat innan. Fick ett recept av en kund, och då vill man ju prova hur den smakar. Är ju alltid roligt med nya recept och särskilt då om dom är smidiga och lätta och inte tar hela dagen att åstadkomma. Och precis så var det här receptet. Blir den god så lägger jag ut receptet här på min blogg...ska fixa en kategori med bara recept tänkte jag ... vad tror ni om det vänner??!!

nu ska jag gå och ge den stoooora hårbollen käk och släppa ut honom lite i utegården....

ha det så bra vi hörs fortare än vad ni tror....

En varm sand-strand hade inte varit fel.... älskar att ha sand emellan....??
puss o kram på er / pyyret

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hallo! Låter jätte bra med lite recept!! De va trevligt me lite sällskap så man fick skingra tankarna lite... Ha de bäst Kram kram

2007-06-17 @ 18:59:31
Postat av: Sara

Haha, trevligt att du tyckte jag var em solstråle igår! =) Det hade ju behövts i regnet. Och de där med snygging känns som en beskrivning på en annan person :p Men de va himla trevligt att träffa dig med!!!!!!
Kramar!

2007-06-17 @ 19:14:18
URL: http://samhradh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0